Arbetsglädje!

3kommentarer

Det är mycket prat om arbetsglädje i vår förvaltning nu. Många hänger med huvudet, trötta av alla förändringar och krav på att hinna med alla nyheter och uppdateringar. En del får slita för två medan andra inte jobbar alls. Att jobba inom vårdyrket både ger och tar. Det är många individers olikheter som ska tillfredsställas. Mår man då inte så bra själv så är det inte lätt att orka se behoven. För egen del så trivs jag alldeles utmärkt på mitt jobb, energin skaffar jag mig på fritiden. 

(null)
 
Snart sängen!

3 kommentarer

Ibod11

17 May 2018 21:24

Vilken helt otroligt underbar bild på vattenälskande vovvar :D
Jag har nyss tagit del av vård på avdelning på Sahlgrenska under en dryg vecka och jag beundrar alla fina tjejer och killar som sliter men som ändå alltid kom in på rummet med ett glatt leende och vänliga ord. Även för- och eftervård i hemregionen har gett mig bara positiva erfarenheter. Jag vet att det är kämpigt och därför är det ännu mer beundransvärt att vi som är patienter inte ofta märker det. En eloge till alla som jobbar inom vården :D Så skönt att du har hittat vägar att hitta energi :)
Kram

S (Ord2)

18 May 2018 07:00

Vilken helt underbar bild, snacka om energi!

Jag är full av beundran av de människor som håller vården igång trots allt. Jag har just fått tillbaka "min" sjuksköterska med så mycket förnuft och empati, det betyder massor. Trots allt är det inte samma sak att arbeta med människor som att vända papper, även om båda behövs.

Kram!

Pernilla

18 May 2018 07:52

Man önskar ju att man hade energi som våra hundar. Men jag ska faktiskt inte klaga. Jag tycker att det går ganska bra. Vi gör så mycket och att man är trött, beror ju på att man glömmer vila. (Inbillar jag mig, iallafall).
/P

Kommentera

Publiceras ej