Något svettig!

4kommentarer

Att vila innan nattens jobb är ju bra att göra så man känner sig pigg hela natten. Helt ärligt så somnade jag som klubbad då jag la huvudet på kudden. Eftersom jag är en av de få som inte far illa av värmen så sover jag gott oavsett vad det står för grader på termometern. Jag vaknade av att larmet gick och jag reste mig upp för att ta en dusch. När jag kom till dörrhålet så låg det lite saker på golvet som jag skulle kliva över, men det gick inte. Hur mycket jag än försökte så stod benen helt stilla. Svetten började lacka i pannan och jag kämpade och kämpade. Jag kände hur paniken började komma och tusen tankar for runt i mitt huvud. Höll jag på att bli galen?? När jag nästan höll på att ramla ihop av utmattning så vaknade jag. Jag tittade mig omkring och fattade rätt så snabbt att det bara hade varit en dröm. Jag som sällan svettas kunde nästan tro att jag just hade kommit ut från duschen. Kan inte förstå hur man kan få till det i drömmarnas land. När larmet (det riktiga) gick en stund senare så skrattade jag lättad för mig själv. 
 
 
 
 
😁

4 kommentarer

Pernilla

25 Jul 2018 07:09

Men fy så otäckt! Det var ett bra tag sen jag drömde så verklighets....du vet?
/P

S

25 Jul 2018 07:25

Oj!! Det lät obehagligt. Jag drömmer mer knäppa saker som att jag sitter i en båt full med råttor som egentligen är barnmutanter och jag måste mata dem med vaniljsås... :P Tack och lov inte så verklighetstroget. Sov gott i värmen, jag litar till min fläkt.
Kram!

Mia

25 Jul 2018 07:37

Fy vilken obehaglig dröm! T.o.m så den fick igång dina svettkörtlar :-)

Ibod11

25 Jul 2018 15:00

Jag blev riktigt orolig och bekymrad innan jag kom fram till slutet. Inte underligt att du svettades för det var en riktigt otäck dröm. Vilken lättnad det måste ha varit att vakna, även om skräcken fortfarande satt i. Jag kommer aldrig ihåg mina drömmar och det betyder säkert att jag drömmer trevliga saker :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej