Förskjuten ledighet!

3kommentarer

Inte lätt att få in vikarie på mitt jobb då någon är sjuk så då får jag ställa upp. Tur man trivs på sitt jobb. Snart har även denna natten gått och lilla stugan väntar på mig. Ska bara sova en stund först. Har inte sovit med någon reda dessa jobbpassen men det är så Ibland för mig. Känner mig inte så värst trött trotts lite sömn men det kan ju komma efteråt. Har lite på min "att göra" lista när jag kommer till ön. Sådant som jag har haft lite hängande över mig, jag har gjort roligare saker så det är därför jag inte fått det gjort. Men nu är det nog dags för att skrapa sista lilla vägen. Den där sista väggen är såååååå trög. Efter att ha handskrapat hela huset med hjälp av en varmluftspistol så kanske det inte är så konstigt att den där sista tar emot. Nu får jag ta och spotta i nävarna för att få det gjort. Skulle inte förvåna mig ifall jav kommer på andra tankar då jag kommer på plats. 
 
 
 
😁👍

3 kommentarer

Ibod11

03 Jul 2018 11:39

Som jag har förstått det är det väl ganska vanligt att man inom vården får ställa upp lite extra. Men snart är du i stugan och kan antingen jobba med den där väggen, eller låta bli. Hur som helst så hoppas jag du får det riktigt skönt :D
Kram

S

03 Jul 2018 12:41

Tur för övriga att du kan rycka in då! Men jag hoppas du får slappna av lite sedan (även om det är med att skrapa vägg) och kan sova ikapp.

Kram!

Mia

04 Jul 2018 17:04

När jag läser att du fått jobb extra så känner jag mig väldigt glad och nöjd att jag kan luta mig tillbaka och njuta av pensionärslivet :-)

Du skrev att du ska till stugan efter inlägget - har du semester nu??? I så fall önskar jag dig en riktigt, riktigt skön ledighet!

Jag har förstått att du är händig och flitig med din stuga. Man kan mer än man tror, men att ha ansvar för en stuga är inte fy skam. Heja dig!

Kommentera

Publiceras ej