Anders slaska.........

4kommentarer

.......julen braska. Vi får väl se hur mycket sannningen det ligger bakom detta påstående. Kollar jag tio dygn framåt i tiden så ska det vara mulet, grått och plusgrader hela tiden i denna delen av landet. Tur alla stjärnor, ljusslingor och annat kommer lysa upp det gråmulna i helgen. 
Tomten har visst varit här inatt, kan ha varit Eddie som skrämt honom för luvan och skorna låg kvar så fint. Hoppas bara att Eddie inte ätit upp honom, eller sitter lille Nissen gömd i den lurviga pälsen. 

(null)

Första dagen på årets 
sista månad 😁!

4 kommentarer

S

01 Dec 2018 09:10

Jag är något skeptisk till att det blir särskilt mycket av det där braskandet, men om jag prompt ville ha en vit jul så hade jag faktiskt bosatt mig i en annan landsända. :) Juleljus duger så gott åt mig. Sådana ypperligt söta näverskor Nissen har.

Kram!

Majbritt

01 Dec 2018 13:27

Jag är definitivt skeptisk till det talesättet, hörde på radion att det finns inget vetenskapligt som stöder det heller. Numer är det sällsynt med vita jular, i vart fall här inne i sta´n, Jönköping.

Trevlig första adventshelg!

Ibod11

01 Dec 2018 21:11

Gamla talesätt är kul men jag tror inte det finns många som tar just det här på allvar :) Att jag vill ha vitt hela advent och en bra tid till är nog ingen hemlighet och nästa vinter ska jag förhoppningsvis ha en vit jul i alla fall :D
Men inte kan väl Eddie ha bitit tomten. Han är ju en snäll vovve :D Tomten fick nog bara väldigt bråttom och tappade skor och luva.
Kram

Pernilla

03 Dec 2018 07:19

Ser nästan ut som om du har en "Nisse dörr" . Har du kollat klokt?
Det är något av de senaste inom barnfamiljerna. Man köper en dörr och sätter någonstans längst golvlisten. Strör lite sand och gör spår in till dörren. Sen lämnar Nissen uppdragntill barnen fram till jul.
Kul grej för de som orkar. Lilla H är lite för stor som väl är för jag orkar inte med någon busig Nisse.
/P

Kommentera

Publiceras ej