Snart är det jobb igen!

3kommentarer

Nu är mina tre veckor semester över, längtar verkligen tillbaka till jobbet nu. Tyvärr är ingen av mina brukare kvar av de som var på avdelningen då jag gick på semester. Det är ju så på min avdelning. En skulle försöka härda ut till den 9/9 men den tionde skulle hon slå igen ögonen sa hon natten innan jag gick hem. Hon ville leva tills valet var över. "Det historiska valet" som hon kallade det för. Tyvärr så orkade hennes kropp inte kämpa. Hur det blir med valet lär vi som är kvar veta inom kort.
Jag har hunnit med både det ena och det andra på min semester. Tränat hund, latat mig, rensat gammalt skräp samt umgåtts med mina kära😍. En bra semester med andra ord. Jag ska snart ha semester igen, måste ta ut mera semester för att jag råkar visst ha massor av dagar kvar och ni vet hur det är, kommunen vill inte ha en massa semesterskulder vid årsskiftet 🙂. Nu får jag fortsätta att mumsa lite på semesterpåsen.
 
 
❣️

3 kommentarer

Ibod11

26 Aug 2018 21:35

Kul att du ser fram emot att jobba igen, men så trist att så ofta behöva säga farväl. Det hör så klart till jobbet och du och dina kollegor gör ett fantastiskt jobb som ger dessa personer livskvalitet in i slutet.
Härligt att ha ännu mer semester att se fram emot. Kanske blir det svampplockarsemester :D
Kram

S

26 Aug 2018 22:10

Låter lite sorgligt med en sådan omsättning på patienter, men det hör väl till. Ni gör verkligen ett jätteviktigt jobb!

Nu har det ju börjat regna lite igen, så som någon annan skrev kanske det vankas svampplockning på nästa semester?

Kram!

Pernilla

28 Aug 2018 16:35

Fy så orolig jag blir när du skriver det ”historiska valet”. Vad kommer hända? Nu blir jag faktiskt lite rädd. De där, de som tänker fel....ja, de har inte läst den riktiga texten. Den som står mellan raderna.
Måtte alla dra sitt strå till stacken och rösta. Jag är mest rädd över de som struntar i det.
/P

Kommentera

Publiceras ej