Försvinnande gott!

2kommentarer

Mitt senaste brödbak resulterade i ett mycket gott bröd som jag ska fortsätta att testa med lite olika innehåll. Fröer, nötter och lite annat som finns i skåpet. Tog vanliga havregryn denna gången, ska prova med fullkorn nästa gång. Ska även testa att rosta, något som jag kan tänka kommer att bli väldigt gott med lite hemkokad tomatmarmelad på.
 
 
 
 😁

2 kommentarer

S

21 Aug 2018 20:44

Så roligt att det blev ett bra bak! Kul att experimentera (tänk bara på att fiberhavregryn innehåller vetekli ifall du är känslig för vete, sedan tror jag det finns andra fullkornshavregryn som bara är havre) Jag blir lite sugen på att plocka fram bunkar och formar och slänga ihop något imorgon. :)

Kram!

Ibod11

21 Aug 2018 21:24

Det ser jättesaftigt och riktigt mumsigt ut. Jag skulle vilja ha en sådan med en skiva hushållsost på (jag skäms men det är min favoritost). Just hushållsost är nog det enda jag saknar sedan jag la om kosten. Jag saknar den men vill inte ha den - konstigt ;)
Du är jätteduktig som bakar bröd. Det har hänt att jag har gjort det också men nu är det ganska länge sedan. Men lite inspirerad blir jag :)
Kram

Kommentera

Publiceras ej