Hej då till oktober!

3kommentarer

Första frosten, check på den. Efter flera dagars blåsande så blev stillheten total då det helt plötsligt slutade blåsa. Trotts kyla och en frusen kropp så kunde jag njuta av promenaden innan det var dags för EddieUnik och mig att jobba. Natten har varit väldigt intensiv både för fyrbent och tvåbent. Bra när man är två som kan trösta, jag med ord och kramar, EddieUnik med sin unika förmåga att trösta med att bara finnas där. Tårarna i pälsen har torkat och vi var nöjda över hur natten blev till gryning och vi kunde traska hem i den kyliga morgonen. Tacksam över att få jobba med det jag brinner för, tacksam över den underbart fina och duktiga hund som ger mig och många andra i min omgivning så mycket kärlek. 
 
 
Oktober slut!
Jag trött, men tacksam över livet!
Snart sängen!
 
❤️

3 kommentarer

Pernilla

01 Nov 2017 08:42

Så fundersam jag blir. Vad gör dina tårar? Sorgen kanske? Sorg har sin tid. Men inland kommer den orättvist och grymt. Hoppas du sluppit den sista.
/P

Mia

01 Nov 2017 08:57

Vacker bild - vackra ord.

Har du vakat vid en dödsbädd? Det är den känslan jag får när jag läser ditt inlägg?

Paula

03 Nov 2017 18:58

Hej, råkade se din kommentar hos Pernilla så därför vet jag vad du syftar på i din text. Kan det bli bättre, än att få tröst av en fyrfota pälskling när man mår dåligt? Tror inte det, önskar jag själv kan få vara med om det en dag...Och vilket underbart foto, kärleken är så stark att man kan ta på den!
Ha en härlig Alla Helgon-helg

Kommentera

Publiceras ej