Vilken tur att jag bestämde mig till slut!

2kommentarer

Idag är det två år sedan min kompis som också är uppfödare skickade ett foto som du kan se nedan till mig på denna söta lilla valp med frågan om jag var sugen. Jag minns det speciellt eftersom jag var i Australien hos sonen då, man kan ju inte annat än att smälta men det skulle dröja ytterliga över ett år innan jag till slut gav med mig. Ett beslut som jag inte ångrat en sekund sen han kom in i mitt liv. Många trodde att jag aldrig mer skulle skaffa hund efter att min älskade Gozzi lämnade jordelivet. Det satt långt inne med ny hund ska ni veta, men nu är snart min underbara EddieUnik 8 månader. En fantastik underbar kompis och härlig valp på alla sätt. 
 
Fotot som uppfödaren skickade 
 
 
Min älskade Gozzi
 
 
Min underbara pälskling EddieUnik 
 
 
 
Underbara hundar!
 
❤️ 

2 kommentarer

S (Ord2)

05 Nov 2017 06:44

Så fina! Det är länge sedan jag själv hade några djur, och kanske babblar jag i nattmössan, jag bara utgår från vad jag har observerat hos vänner... Men även efter det att ett älskat husdjur skuttat vidare kanske man i sinom tid kan använda den kärlek man fått träna sig på till att ge och få ännu mer kärlek? Kanske handlar det inte om att ersätta, utan att bygga vidare? Du vet bättre än jag, men jag är glad för er skull.

Kram!

Pernilla

05 Nov 2017 16:13

Vad vore livet utan hundar eller djur?
Jag lever med dotterns hund, makens hund och så är jag delägare (läs, får betala för) dotterns Springer. Men jag längtar efter en egen nu. Verkar dessvärre inte bli någon förrän om ett år. Blä!
/P

Kommentera

Publiceras ej