Livets önskelista!

4kommentarer

Dag att påbörja min nya fina kalender, kommande års färg är röd. En av mina älsklingsfärger. Alla rena blad utan en massa måsten. Jag ska idag denna sista söndag i november sätta mig ner för att skriva in 10 saker som jag önskas uppleva  2018, som en livets önskelista. Det gäller att ta hand om sig. Unna sig trevliga och energigivande upplevelser i smått som stort. 2018 är ett speciellt år, mycket trevligheter att se fram emot. Det första och det viktigaste att planera och ge utrymme för i min nya kalender är tidlösa tips. Motion, vila, lek och bus, upplevelser och massor av kärlek. Man ska vara snäll mot sin kropp, tanke och själ. 
 
 
 
❤️

4 kommentarer

Mia

26 Nov 2017 06:35

Så klokt!

Jag har ingen kalender för 2018 än, men din tanke om planering känns spännande! Funderar på att ta efter.

S (Ord2)

26 Nov 2017 07:00

Just den röda är min favoritfärg! ❤️ Fint att du har mycket gott att se fram emot, jag hoppas kalendern blir smockfull av godsaker! Kram!

Micke

27 Nov 2017 20:48

Ser fram mot 2018 jag...avslutet av 2017 ska bli trevligt också.
Man måste ju tänka på sig själv ibland också...och njuta av livet.

Rena blad är skönt...mycket sådant tack. ;)

Ha det underbart.

Paula

28 Nov 2017 20:39

Jag älskar anteckningsböcker som är alldeles rena och oskrivna. Din idé är fin, att fylla sidorna med glädje och hopp, saker som ger dig energi under det nya året. Mitt liv går i stå sedan några år tillbaka, det dröjer 3-4 år innan jag kan andas ut och kanske blicka framåt. Därmed inte sagt att jag inte lever! Ack inte, men det finns inte utrymme för så många önskemål i tillvaron för stunden. Tur då att jag bor så bra, har fina vänner, barn och barnbarn. Och inte minst, mina djur! Som man nu konstaterat har de en förmåga att ge oss längre liv, något jag inte tvivlar över en sekund. Så söt lilltjejen var där i soffhörnet, att mysa hos mormor/farmor måste kännas gosigt.

Kommentera

Publiceras ej