Snöyra!

2kommentarer

Körde upp till lilla stugan Öland för att stanna några dagar. Fattar ni hur mycket snö som hade kommit, båda min dagar där så snöade det oavbrutet. Fick ställa bilen hos grannen för jag kom inte in på min tomt. Körde hem igårkväll eftersom flingorna bara blev större och större. Inte för det igentligen men jag hade hackat puts hela dagen på murstocken så det yrde runt putsdamm trots att jag hade vädrat. Låter det lägga sig lite tills jag kommer nästa gång. Det gäller att greja inne nu, sedan vill man ju bara vara ute och då blir det inget gjort på insidan. Jag har ju lite på på G, inte utan att jag är lite ivrig att få det klart. Kommer att bli så fint.
 
 
 
 
 
 
Idag skiner solen, så vackert ute!
 
😁

2 kommentarer

Gittan

09 Mar 2017 15:11

Duktig du är som grejar så mycket, det blir säkert bra när det blir klart. Öland är ju så fint och som du säger på vår och sommar vill man ju va ute. Här snöade det på tvären här om dagen, det kändes som det var småspikar som kom i ansiktet, men nu är det nästan borta igen. Kram på dig

Pernilla

10 Mar 2017 08:11

Vilket spännande projekt. Här på vår ö, lite mer öster ut, snöade det också. Men det låg inte många dagar och idag är det nästan borta.
/P

Kommentera

Publiceras ej