Konfirmation!

1kommentarer

Idag har jag varit i Augerums kyrka för att se när mitt äldsta barnbarn blev konfirmerad. De har varit ett härligt gäng ungdomar som följts åt under vintern/våren. Regnet smattrade på rutan men inne i kyrkan var det ljuva toner och dansande konfirmander. En underbar dag. Sonen hade kameran med sig, så nedan bjuder han på lite foto från dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 😍

1 kommentarer

AnnaKK

23 May 2016 14:57

Redan en konfirmand bland barnbarnen!? :-) Åren går så fort och de små är hux-flux stora!

Här damp det häromdagen ner en inbjudan i postlådan till en studentfest - jösses, är den killen redan klar med skolan, tänkte jag!? Jo, minsann... 8-) (En nästkusin till våra barn). Tyckte det var alldeles nyss som han konfirmerades!?

Svar: Pappa åkte på en infektion efter sin op, så det blev några dagar till på sjukhuset i förra veckan. Nu är han dock hemma igen, och verkar må relativt bra. Får se hur länge den här tumören håller sej lugn nu bara... Några närmare besked om hur pass agressiv den kan tänkas vara har vi faktiskt inte kunnat få - det prov som togs i samband med op blev tydligen en blindträff... Återkommande infektioner är tydligen också vanligt, så det handlar mest om att ta allt dag för dag just nu.

Ha det gott!!! :-)







Kommentera

Publiceras ej