Mobilläsning!

3kommentarer

När min kära fader gör sina sjukbesök så brukar jag alltid vara med. Eftersom han hör väldigt dåligt och för att inte hela väntrummet ska behöva ta del av våra oftast ej lyssnarvänliga samtal så brukar jag läsa. De sista gångerna har jag tagit tillfället att läsa tidningen i mobilen. Pappa brukar sitta där och blänga, något som han aldrig gjorde då jag läste i en tidning under vår väntan på att doktorn skulle komma. För mig är det ingen skillnad. Nu är det just i detta sammanhang som jag inte ser någon skillnad om jag sitter och stirrar ner i min mobil eller läser ur en av besöksrummets tidningar. Oftast så är det avkopplande att sitta och plocka med mobilen i väntrummet eftersom det annars är såååååååå otroligt drygt att sitta där. 
 
 
Söndag och vårdagjämning!
Härliga tider 😃

3 kommentarer

Mia

20 Mar 2016 12:49

För de som inte själv har en smartphone tror jag det är provocerande när folk tittar i sina telefoner någon längre stund. ;-) Det är ett övergående irritationsmoment, för om några år vet nog alla hur mycket det finns där... ;-) Även intressanta och matnyttiga saker...

Annika

21 Mar 2016 08:10

Håller med dig om att det inte är någon skillnad egentligen. För vi använder ju våra mobiler till så mycket mer än att spela och titta på FB. Ha nu en fin dag och start på Påskveckan.
Kramen

S

22 Mar 2016 17:23

Gapet kan vara nog så stort mellan dem som använder mobil och dem som inte gör det. Min mor stenvägrar att röra vid en, fast min styvfar som är tio år äldre än henne fixar både iphone och dator.

Jag är glad att jag började med "vanliga" mobiler för 20 år sedan, så utvecklingen har liksom kommit naturligt. Sedan är det ju också praktiskt att ha två teknikintresserade barn som man kan ringa när det krånglar. ;)

Glad påsk!

Kommentera

Publiceras ej