Det var ett tag sedan!

2kommentarer

Det är så grymt roligt att fotografera fotboll. Så nu när tillfället gavs så stod jag där och log med hela ansiktet. Sonen är ju hemma och har börjat spela igen efter 3 år i Australien. Jag måste ärligt erkänna att det inte är desamma att fotografera när inte han är med på plan så därför har inte blivit så mycket fotograferande på dessa åren. Matchen slutade 3-3 och avgjordes i sista sekund av bortalaget med viss hjälp från hemmalaget 😱. Så kan det gå ibland. 
 
 
 
 
 
 
 Det lär nog bli flera gånger ......... 😃

2 kommentarer

Maria

01 Jun 2016 09:12

Visst är det roligare fota familjemedlemmar sen kan andra vara hur fina och roliga som helst. Roligt få ha sonen hemma också tänker jag. God fortsättning på veckan!

AnnaKK

02 Jun 2016 08:44

Klart det finns ett egenintresse i sånt där - det är samma för mej. De två säsongerna som dottern inte spelade på grund av sin korsbandsskada tror jag inte att jag ens gick på några matcher. Och det kan väl vara bra att passa på att ge andra intressen tid och utrymme då! :-)

Du kommer att få ett mejl eller PM på Facebook inom det närmaste, för jag vill ta sånt ang pappa osv lite mer privat än att skriva en massa om det i bloggen.

Ha det gott! :-)

Kommentera

Publiceras ej