För det är bara regn hos mig!

3kommentarer

Då har vi kommit fram till den första dagen på årets sjunde månad. Sommarens väder växlar och jag sitter och njuter av regnet som smattrar på rutan. Det sägs att det ska regna hela helgen i Göteborg. Nu brukar ju barnbarnen vara blöta efter en heldag ändå dit vi ska, för egen del så brukar jag alltid se till att det där självvalda blöta ska komma så nära slutet på kvällen som möjligt så att jag inte behöver att frysa. Det finns ju inget dåligt väder sägs det.
Efter mycket jobb så ska det bli skönt att få komma iväg några dagar, inte för att jag kommer att känna mig utvilad efter några dagar på vift utan för att det är så kul. 
Igår innan jobbet så delade jag och två av kommunens sommarjobbar ut en lite gåva som tack till de som valde att ta cykeln istället för bilen. Väldigt trevligt och jag måste säga att flertalet av stadens cyklister var väldigt tacksamma. Nästa gång vi ska dela ut något som tack blir i början på augusti. 
 
 
 
Ha en bra första Juli!
 
 
😀

3 kommentarer

Micke

01 Jul 2016 22:04

Jo..regn här med men det får ju gå.
Om jag tar cykeln till jobbet nån gång blir jag tacksam om jag får syrgas halvvägs som present ;)

Ha de bäst nu.

:)

Gittan

03 Jul 2016 07:27

Här kommer det en skvätt emellanåt men det behövs och det är ganska varmt och skönt. Ha en skön söndag. Kram.

Maria

03 Jul 2016 19:37

Låter ju mysigt med regn mot rutan men jag hoppas ändå du fått njuta lite sol också. HA en bra kväll och vecka som kommer. Kram.

Kommentera

Publiceras ej