Jag bara vägrar!!!!

3kommentarer

Oj vad det hostas och snörvlas i butiker, ute på gatan och man hör att var och varannan människa ligger nerbäddade. Men för min egen del så bara vägrar jag att bli sjuk. Läste i dagstidningen att kulmen är inte nådd ännu. Jag hoppas att ingefära, citron och honung ska hjälpa mig att hålla mig på benen. Fortsättning följer.
 
 
 
Natti natti!
Långhelg på jobbet väntar 💊💉!
 
😅

3 kommentarer

Mia

13 Feb 2016 12:14

Ja, det finns små barn som ligger på sjukhus för andningshjälp pga influensa, svininfluensa nämndes i artikeln jag läste någonstans. Knepigt... Jag lever i min lilla bubbla, gör inget speciellt för att inte bli sjuk, har klarat mig bra hittills. Som väl är så är det inte så ofta influensor biter på mig, knappast aldrig. Kanske är det så att ont fördrivs med ont... ;-)

AnnaKK

13 Feb 2016 16:56

Hoppas du klarar dej ifrån basiluskerna!! Jag försöker undvika större folksamlingar och så där nu - fast om det räcker vet i tusan!?

Har det snöat hos dej och idag? Här blev det vitt på marken - lite jobbigt som man ju tyckte att det var vår!? Hur man nu kan inbilla sej det när inte ens halva februari är gången... <:-)

Ha en fortsatt bra helg på jobbet! :-D

TD

15 Feb 2016 05:40

Ja många är sjuka nu. Hoppas att du klarar dig.
Kramkram.

Kommentera

Publiceras ej