Hej på dig måndag!

3kommentarer

Sista måndagen, så även sista dagen på denna månaden. Redan? För de som fyller år idag så firas det nog rejält eftersom de inte får fira på sin födelsedag så ofta. Det sägs också att idag får de kvinnfolk som är giftassugna passa på att fria till sina älsklingar ifall de nu skulle vilja det, åtminstone enligt gammal sed. Det är dock oklart om det är en tradition som verkligen existerat eller om det ska ses som ett gammalt talesätt. 
En månad sedan jag började mitt nya jobb, trivs så fantastiskt bra. Jag ska inte lägga tid på att fundera varför jag inte gjorde detta innan men tanken dyker upp då och då. Hur som, det viktigaste är att jag tog klivet innan det var försent. Idag så är det lite hemmafix som gäller innan det är dags för mig att ta sig an en jobbnatt. 
Solen som så fint letade sig upp idag på morgonen fick konkurans längs med vägen, tyvärr så vann den grå nyansen idag. Arkivet bjuder på en fin solnedgång från Australien 😍.
 
 
Ha en bra dag!
Och lycka till önskar jag er som tänkt att fria 😄
 

3 kommentarer

Maria Bromander

29 Feb 2016 14:39

Här sjunger till och med sjön för alla födelsedagsbarn som inte får fira så ofta. Härligt. Snart går isen upp. Tack för info om skottdagen. Glad vår på dig!

Annika

29 Feb 2016 19:35

Fria ska jag inte göra och inte fira heller....Men kan förstå att de som fyller år idag har det lite extra festligt.
Ha det gott och krameilkram

AnnaKK

01 Mar 2016 13:10

Härligt att det blev så BRA med det nya jobbet - GLAD för din skull!!! :-D

Fast jag trodde du hade slutat jobba natt nu!? Men hur som helst... Det där att du kan ha en vovve med dej på jobbet låter ju helt suveränt - förstår att du inte tvekar längre då, på att börja kika efter en sån igen!! :-) Blir det en "ny" Gozzi, eller en helt annan ras, tror du??

Maken har fått nån knasig idé om att en wachtel till kanske skulle göra det ENKLARE att ha denna ras!? Colin kräver ju rätt mycket mer av både motion och annan stimulans än vad nån av våra tidigare hundar har gjort + att han avskyr att vara i hundgården... Men jag tror inte riktigt på att det skulle funka att de isåfall rastar varann och håller varann sällskap i hundgården och därmed är nöjda och belåtna... Så NEJ, inte en wachtel till om det är jag som ska ha huvudansvaret!!! Och framförallt inte en hund till så länge den gamle cockern hänger med... :-) Fast det är knappt han gör det längre, får ju erkännas... Blir 12 i april.

Ha en fin fortsättning på dagen!! :-)

Kommentera

Publiceras ej