Sorgerliga saker hända.....

1kommentarer

..... än i våra dar minsann. Har ni hört den förut? Elvira Madigan! Jag har en brukare på jobbet som gärna vill att vi ska sjunga den tillsammans, det är väl bara si sådär 10 verser och inte det muntraste som kommit ur min strupe precis. Men vad gör man inte för att underhålla. En dag kvar på jobbhelgen, vågar man hoppas på sol i morgon.
Småtjerna är nu firade och vad jag vet så är det två mycket nöjda fyraåringar som spatsera omkring i sina nya glittriga skor. En heldag med mormor på Leos lekland, en runda på HM och en tripp på Ikea enligt önskemål av de små tjejerna han vi med i torsdags. Tur de ser till att mormor kommer iväg för att få leka av sig lite.
Hann med en runda på stan idag då jag hade rast, en ensam liten and låg i dammen och sov. Kände sig nog trygg med den stora firren vakande över sig. Sååååååååå mycket känningar jag träffade på stan idag, typiskt när man har bråttom men gärna vill prata. 
 
 
Nu sängen!
 
😴 
 

1 kommentarer

Maria

17 Apr 2016 09:39

Elvira Madigan, den minns jag vi sjöng till leda på musiken en gång i tiden. Sorgligare låt får man leta efter. Mycket roligare med barnbarn. Så mysigt. Allt gott!

Kommentera

Publiceras ej