Jag är framme i Australien!

2kommentarer

Resan hit gick mycket bra så när vi landade i Brisbane så blev jag förvånade över att redan vara framme. Några dagar med massor av utflykter har vi hunnit med då sonen fått låna bil av en kompis. Vädret växlar mellan sol och åskväder, men det passar oss perfekt eftersom vi njuter av både och. Här är så fantastiskt att man nästan inte vill lägga sig för att sova, vill ju inte missa något. Som tur är så sköter kroppen själv när det är dags för ögonen att slå igen, igår så somnade jag visst mitt i en mening 😊. Till min lycka har det svarta svanparet fått två ungar. (foto kommer). Jag blev så glad då jag kom till dammen, var bara tvungen att gå dit så fort jag kom hit för att hälsa att jag var tillbaka. De kom simmande direkt för att visa upp sina fina ungar, kan ju även bero på att vi hade bröd med oss. Nu ska det långpromnenad! Passar på att vila mig lite inför milen. 
 
 
 
Hörs snart igen!
 
☀️😎
Mooloolaba,

2 kommentarer

S

28 Oct 2015 09:19

Så härligt att höra att resan gick bra. Det verkar inte direkt gå någon nöd på dig där. ;) Fortsätt ha det riktigt mysigt, kram!

Mia

28 Oct 2015 14:51

Åh är du i Australien! Den kontinenten skulle jag gärna vilja besöka, men det är så himla långt dit. Den långa flygresan har gjort att jag inte tagit den längtan på allvar!

Jag ska följa dina inlägg väldigt noga... uppleva Australien genom dig... ;-)

Kommentera

Publiceras ej