Spökrädd!

5kommentarer

När jag var liten var jag så spökrädd att jag knappaste inte vågade andas när det var mörkt. Jag kollade i garderober, under sängen, drog ut alla lådor i byrån och jag hade alltid huvudet under täcket då jag sov. Om jag glömt bort tiden och det hunnit skymma då jag lekte med min kompis som bodde 800 meter från mitt föräldrahem så fick pappa hämta mig. Skulle han inte råka vara hemma så sprang jag så fort över ängarna att jag hade lätt vunnit vilket 800 meterslopp som helst. Min kompis storebror hade alltid råkat se svarta damen eller andra konstiga varelser precis innan jag skulle hem. Det hjälpte inte mycket att alla vuxna skojade med mig om att andra spöken tar inte spöken. Jag vet inte när den här rädslan försvann för borta är den. Det är inte mycket som kan skrämma mig när det gäller mörkret i alla fall nu i vuxen ålder, faror finns det ju alltid men det har ju inte med spökena att göra. De spöken som jag känner är både trevliga och tjänstvilliga. Lika bra jag släcker nu så de får sätta igång med sina uppdrag.
 
Hittade ett foto på spökhuset mitt inne i skogen. Vem vill sova med mig här en natt?
 

 
Är du spökrädd?
 
Nattinatti!!!
 
 

5 kommentarer

Gittan

09 May 2015 06:38

Jag var så spökrädd när jag var liten och min bror som är tio år äldre än jag tyckte också att det var jättekul att skrämmas. Dom där bröderna....
Spökhuset ser ju väldigt spöklikt ut.
Ha en skön helg, utan spöken. Kram.

Lena i Wales

09 May 2015 08:31

Jag känner precis igen mej i din beskrivning. Jag var verkligen spökrädd som liten, men idag är jag nog mer rädd för den verkliga världen.
Ha en trevlig helg!

Micke

09 May 2015 17:38

Nä...tror på snälla spöken bara...hoppas jag inte träffar på nåt ondsint bara ;)

Ha de bäst nu.

Jasmine

09 May 2015 19:06

Jag är inte så spökrädd, bara när jag tittat på skräckfilm ;)

maria at inredningsvis

11 May 2015 13:30

Jag hyr just nu sommarboende i en stor kåk från 1700 talest och det känns spök vibbar här haha :) Hoppas annars att du haft en solig helg, här blåser det som bara f.

Om du gillar sommarhus inspiration kan du kolla in min nya post :)

ha en kanonvecka

LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor

Kommentera

Publiceras ej