Mycket spännande!

6kommentarer

Vad de har längtat de där små flickorna, idag ska de äntligen få träffa varandra igen. Så när jag sovit en stund efter natten jobb så kör jag till Kalmar för att hämta en av sötnosarna. Sedan ska vi hämta nästa sötnos på hennes dagis eftersom mamman jobbar. Det är så spännande att få besöka varandras förskola. Allt är redan planerat. Först till lekplatsen, sedan äta rosa glass efter det så ska det lekas igen innan pannkakorna med röd sylt ska intagas. Så nu tror jag att det finns två förväntansfulla flickor som bara vänta på att den där mormon ska dyka upp. Lika bra att hon lägger sig, så att hon är utvilad inför dagens aktiviteter.
 

Ha en bra dag alla!
Det ska vi ha :-)
 

6 kommentarer

Micke

14 May 2015 10:47

Jo..krävs alltid planering när man har med barn att göra...underlättar betydligt :)

Ha så kul.

S

14 May 2015 11:20

Otroligt mysigt! Vem är busigast - sötnosarna eller mormor? ;)

Kram!

Birgitta Jacobsson

14 May 2015 14:34

Så kul att hämta dom och kul för dom att träffas också. Kram.

anne-christine

15 May 2015 04:45

Åh så fina där. Vilka charmisar.
Kram till dig.

AnnaKK

15 May 2015 09:05

Låter som en superhärlig mommo-dag för de små tjejerna!!! :-)

Här är det härligt solsken ute men tråkigt plaskande inne (i sonens hus...). Men det löser sej väl, som han sa som sket i badkaret!? <:-) (Förlåt det fula uttrycket, men jag skulle kunna svära så det osar istället - men DET låter jag iallafall bli!!)

Maken och jag hade tänkt ta oss en sväng med husbilen imorgon, men det vet i sjutton om det går nu. Men jag hoppas ju fortfarande på trevliga utfärder med den längre fram, och gärna en tripp till Karlskrona eller Öland! :-)

Jasmine

15 May 2015 16:38

Härlig bild! Hoppas du får en fin fredag :)

Kommentera

Publiceras ej