Bloggkompisträff!

7kommentarer

Karlstad bjöd på många trevliga möten men det bästa var att få träffa min bloggkompis Soffie, Tanken var att Soffie skulle visa oss runt lite i den vackra staden men vädret hade helt andra planer. Eftersom vi ändå hade tänk att äta lite tillsammans så gick vi till en japans restaurang som heter Koi som Soffie kände till, där åt vi väldigt god mat. Den trevliga personalen och restaurangens miljö gjorde att vi direkt kände oss som hemma. Vi mumsade och pratade på som om vi träffats många gånger förr. Tänk så många trevliga bekantskaper man gör genom sitt bloggande. Så nu hoppas jag att Soffie kan komma till Karlskrona till sommaren och att jag kan bjuda både på solsken och tillfälle till mer av vårt trevligt umgänge.
 
Jag och Soffie!
 

Det här med sushi är inte så mycket för mina smaklökar, men när jag nu fick lära mig att den ska doppas i en sås av soja och en stark krydda så måste jag nog omvärdera min åsikt. Den inlagda ingefäran som man fick till var fantastisk god.
 

Missade att fota förrätten som bestod av blandad sallad, grillad kycklingbröst, Kois hemlagade japanska salladsdressing och teriyakisås.
 
Varmrätten bestod av friterad fläskkotlett med lök och sojasås. Ris, inlagd ingefära, rivna morötter och alger (mycket gott).
 
 
Till efterrätt blev det hemlagad japans grönt te glass med bär.
Mumsmums!
 
 
Eftersom jag är en tedrickare och väldigt intresserad av olika teer så var jag ju bara tvungen att prova deras japanska te. Som tur var så smakade teet mycket mycket bättre än det luktade. Näsahåren nästa krullade ihop sig när näsan nådde tebladen som luktade som mald ciggar.
 
 
Tusen tack Soffie för en mycket trevligt träff
med dig!
 
Ses snart igen :-)
 
Kram
 
 

7 kommentarer

Jasmine

07 May 2015 11:06

Gott med sushi :)

Anonym

07 May 2015 12:06

Vilket trevligt möte! Jag har också träffat några bloggvänner, så kul!
Ha det bra!

Spanaren

07 May 2015 12:12

Så söta ni båda är och vad era ögon glittrar i kapp :-)
Bloggvärlden är fantastiskt fin *sant*
Fina foton av er mat! Sushi har jag aldrig smakat men vårrullar som man doppade i soja *gott*
/kram

Ailas

07 May 2015 20:05

Mysigt att träffa nya vänner på det där sättet. Men som bloggkompisar har man lärt "känna varandra" ganska väl, så inte konstigt att ni pratade på. :)

Noterar att du hade matchat i blått, dagen till ära. Snyggt!

Trevlig kväll
Kram

Soffie

07 May 2015 23:14

Hej hopp!å vad trevligt det var att ses och jag hoppas att jag kan få till det och komma till dej i sommar! Ha en härlig helg kram

MartinaOlsson

07 May 2015 23:14

hej! allt bra? :)

AnnaKK

08 May 2015 15:14

Sushi låter så motbjudande (rå fisk!?), men det ser verkligen spännande ut när det ligger upplagt så där. Har aldrig ätit det... :-)

KUL att du och Sofie träffades när du var i Karlstad - hon är ju även min bloggvän. :-)

Kommentera

Publiceras ej