Tusen tack!

5kommentarer

Tack till alla er fina vänner som skrivit här på bloggen och till er som skickat sms. Tack för kramar jag fått då vi möts, ni ska veta att jag är så tacksam. Mitt hjärta blöder av saknad. Det är viktigt att få sörja oavsett hur många ben livskamraten har tagit sig fram med. Trotts att jag haft många hundar i mitt liv så lämnar Gozzi ett extra stort tomrum eftersom han kom till mig i ett skede i livet då hans närvaro gav mig kraft och styrka inför en prövning som jag och familjen drabbats av. Tänker på alla hyss och all den kärlek han givit oss både små och stora. Saknar våra promenader och att ta sig ut på egen maskin lockar mig inte. Så......när jag träffade en vän idag som behöver promenadhjälp till sin hund....... tog tacksam emot erbjudandet.   
 
 
Kramar!

5 kommentarer

Inger Maryissa

07 Mar 2015 16:31

Förstår så väl att du saknar din fyrbente vän Gozzi
kommer ihåg när min kisse lämnade mig, och kan fortfarande sakna henne fast det gått många år
kramar

Anonym

07 Mar 2015 19:07

Ja..man saknar dem.
deras namn används ännu här för de nya katterna.
naturligtvis heter de inte samma, men deras närvaro är så stark att jag nästan kan se dem.

Ha de bra nu.
Kram

Guld kryckan.

S (Ord2)

07 Mar 2015 20:16

Jag har lite dålig pejl på vad som händer i världen, men det här låter som en stor sorg. Ett husdjur har ju en alldeles speciell plats i ens liv och hjärta. Stor varm kram på dig!

Birgitta Jacobsson

08 Mar 2015 05:19

Jag har inte läst på ett tag men förstår att du har det jobbigt när hunden inte finns kvar. Det finns inte ord för den saknaden, vi hade en chabrador som vi fick låta somna in och det är över tio år sen. Saknaden finns ju alltid kvar.
Stora kramen. Till dig

maria at inredningsvis

08 Mar 2015 23:31

Jag grät då min katt är sjuk idag :( han är min bästa vän och stjärna på min blogg jag ber han blir frisk snart DJUR ÄR BÄST

ha en fin ny vecka trots allt

LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

Kommentera

Publiceras ej