Snart är det dags att cykla!

2kommentarer

När jag körde hem från jobbet idag så tänkte jag att nu är det nog tid att vårfixa cykeln. Varför köra bil när man kan ta sig fram på två hjul, 6,7 km bör ju inte ta så lång tid. Hem går det fortare för då kan man cykla så svetten lackar. Min fina antika cykel som jag köpte av en arbetskamrat blev ju stulen förra året. Hoppas den skitstövlen som snodde den ligger sömnlös om nätterna. Som tur är så finns det en annan cykel som jag är delägare i. Eftersom han som äger den andra hälften är på andra sidan jordklotet så kan jag ju inte skylla på att den är upptagen. Om jag orkar efter jag sovit så ska jag ta mig till förrådet för att se ifall den behöver lite omvårdnad innan den ska dra iväg med mig på uppdrag.
 
 
Sol hos mig, ännu en dag!
 
 
 

2 kommentarer

Mia

15 Mar 2015 10:44

Ja, jag börjar längta hem till min cykel. Jag har en cykel jag är väldigt rädd om, stabil och det går att ta mig fram snabbt med den när jag har kondition till det... ;-) Det går cykla sakta med den också... njuta av alla dofter och fågelkvitter. Nu och fram till strax efter midsommar är den bästa tiden på många sätt, bl.a att cykla och uppleva alla dofterna. Ja, så tycker jag... ;)

Lycka till i ditt cykelland så ska jag göra det bästa av mitt cykelland...

S

15 Mar 2015 18:21

Det närmar sig raskt sommartid!

Vågar mig tyvärr inte på att cykla så ofta numera, det är något med koordinationen och att hålla koll på omgivningarna... att jag cyklade in i en lyktstolpe häromåret må vara hänt, men att ränna in i damer med rollator är inte okej :(

Men jag hoppas du får desto bättre cykelturer. :) Jag tror faktiskt inte att det blir några fler snöstormar i år.

Kram!

Kommentera

Publiceras ej