Onsdag och solsken!

2kommentarer

Vaknade väldigt tidigt idag, men envis som jag är så bet jag mig kvar i kudden en stund till. Kändes lite bättre när klockan visade halv 8 än halv 6. Massor av måste är nu avklarade, telefonsamtal, mail skrivna och skickade och födelsedagspresenten till lilla Ella nästan färdig.  Konstigt nog så är det inga problem att kunna stå på benen idag trotts det intensiva passet igår. Kan ju i och för sig beror på att jag badade i kylande ormsalva innan jag somnade.
Nu ska jag gå till affären för lite påfyllning av kylskåpet som ekar tomt och innehållslöst. Allt är slut. Är sugen på grillad kyckling och en krispig sallad idag så det får det nog bli till lunch. Ska köpa hem lite ingredienser till soppa också för det skulle jag kunna äta fem av veckans sju dagar. Det finns så grymt mycket goda soppor som man enkelt kan koka ihop. Vi får väl se vad som får följa med hem.
 
Natasha bäddade ner sig med dockorna medan jag fixade med mitt.  
 
 
 Ha en fortsatt finfin onsdag!

2 kommentarer

TantGlad

18 Mar 2015 19:59

Sååå söt bild hihi.
Jadu......kylskåpet ekar tomt hela tiden tycker jag. Man hamstrar hamstrar å hamstrar. Måste sitta någon som äter uppallt i kylen hehe.

Kramkram från mig

annika

19 Mar 2015 15:52

Soppor har jag börjat käka till lunch. Som du skriver så finns det ju så många man kan variera medoch man står sig bra på dem tycker jag. Men sååå gullig hon är lilla Natasha där hon ligger med sina dockor.
Ha nu en fin avslutning på veckan. Kram

Kommentera

Publiceras ej