Hur kan det vara möjligt?

6kommentarer

Inte utan att man blir lite fundersam och skraj över vad som hände på Gerrmanwings tidigare i veckan. De har nu lyckats utvinna en användbar ljudfil i en av de svarta lådorna och enligt den så var den ena piloten utelåst från cockpiten. Det är många frågetecken som ska rätas ut innan man kan se ett sammanhang, om det ens går. Innan allt är utrett så spekuleras det naturligvis. Det som är väldigt oroväckande är att många av dessa olyckor inte beror på maskinella fel. Hur ska man kunna känna sig trygg när man flyger då det finns de som råkat födas utan hjärta och som kan utsätta oskyldiga människor och deras anhöriga för dessa hemskheter.
 
 
 
Blir du rädd för att flyga när sådana olyckor händer?

6 kommentarer

Gittan

26 Mar 2015 09:24

Visst är det läskigt när det händer såna saker, och som du säger det finns så mycket konstiga människor. Jag tänker väl på det när man ska flyga och det är väl det att det blir så mycket när det händer, annars är det ju lika farligt att vara på vägen. Kram på dig.

S

26 Mar 2015 10:36

Egentligen blir jag inte räddare, det skrivs ju alltid upp enormt mycket när det är en flygolycka. Sannolikheten är så otroligt mycket större att jag skulle dö av självmord, i en bilolycka eller av en gammal vanlig hederlig hjärtinfarkt eller cancer. Tänk om det stod i tidningen varenda dag om alla dessa händelser, det skulle bli sida upp och sida ner!

Kram!

Lena i Wales

26 Mar 2015 10:46

Visst är det otäckt, men jag måste flyga mycket för att träffa familj i Sverige och för jobb. Och ser man statistiskt är det inte värre att flyga än att åka bil. Det är dock skrämmande när det är människor som medvetet ställer till kaos!

Bosse Lidén

26 Mar 2015 10:48

Det vore konstigt om man förblev oberörd. Jag får en tankeställare. Inser ändå att flyget är inte osäkrare än andra förflyttningssätt.

Anonym

26 Mar 2015 15:00

Skrämmande saker du har hört *huvva*
Händer mycket med flyg nu och som du säger så är det konstiga saker som kanske inte helt beror på tekniken.
Har saknat dig men jag är lite dåligt på att hälsa på liksom frun själv *ler* /kram

Spanaren

26 Mar 2015 15:01

Ps Anonym var jag ... glömde att fylla i adress osv.

Kommentera

Publiceras ej