Älskade tulpan!

4kommentarer

Kan nog aldrig tröttna på tulpaner. Alla dessa underbara färger. Väldigt smidigt nu när jag kan springa upp till torget för att köpa nya så fort de gamla har blommat över. Jag tycker att blommorna varar ovanligt länge nu för tiden, det kan ju i och för sig bero på att jag har mer tid att sköta om de bättre nu mera.
 
 
Lite jobb till så var denna helgen över.
Skönt att jobba, borta på natten och sova på dagen.
Då hinner man inte fundera så mycket.
 

4 kommentarer

S (Ord2)

15 Mar 2015 19:19

Det var en ljuvlig färg! Jag tycker också mycket om den. Det är säkert så att du sköter dem bättre numera. Men man ska inte gå på alla husmorstips! Mannen hade läst att man skulle ha äppelcidervinäger i vattnet, så jag gav honom en billig bukett från Ikea att experimentera på. De tvärvissnade på ett par dagar, stjälkarna nästan frättes bort. ;) Så nu blir det bara klassiskt kallt vatten.

Kram!

Gitan

16 Mar 2015 06:32

Så härligt med tulpaner, jag älskar det där frasiga ljudet när man tar i dom, och så är dom ju så fina också. Kram.

AnnaKK

16 Mar 2015 14:46

Dottern hade en stor fin bukett tulpaner på sitt köksbord i helgen - till ingen nytta eftersom hon och killen inte var hemma då. Men jag fick iallafall njuta lite grann av dem när jag var där och "tittade till". :-)

Menar du att chilifröna inte vill gro??? :-( Fast ibland tar de lång tid på sej... Ha inte allt för bråttom med att ge upp och kasta sådden! :-)

Inger Maryissa

16 Mar 2015 22:08

Ja, tulpaner är ju så fina blommor
och man blir glad när de håller sig länge
kram

Kommentera

Publiceras ej