Nu får det vara nog!

3kommentarer

Vinterjacka, mössor, vantar och halsdukar är nu nerpackade för nu tänker jag inte använda det mer. Om det så ska fortsätta att vara kallt så fryser jag hellre än gå omkring med en tjock jacka mitt i sommaren. Det där med att våren ska svettas in har ju ändå inte inträffats så nu får det vara nog. Jag får helt enkelt jobba mig varm. Ärligt så kommer nog den där värmen snart och då kan jag lova att många kommer att ha åsikter om det. Snart dags att stänga ögonen efter nattens jobb, ska "bara" först.
 
 
Ha en bra dag!
 
:-)

3 kommentarer

Ailas

09 Jun 2015 22:09

Just det! Är det sommar, så då ska det märkas även i klädseln. :) Idag var det faktiskt helt lagom att vara ute i kortärmat, t o m när jag satt alldeles stilla och lapade sol. Inte en droppe regn på hela dagen heller, så... nu får vi bara hoppas, att det fortsätter på samma sätt. Tokhett vill jag inte ha det, säger det redan nu.

Kramar

Anonym

12 Jun 2015 08:46

Så fin kisse *mjau*
Finns det bara varma kläder kan vi ändå njuta av allt det vi ser :-)

Ja dagens samhälle är hårt och svårt att växa upp i för många och helst ungdomar med alla dessa ideal. Som att man mår bättre om man är trådsmal och slät och går i senaste looken?!?!

Trevlig helg/ kram

Spanaren

12 Jun 2015 08:47

Ps Det var jag som nyss skrev ... glömde att fylla i svarsfälten

Kommentera

Publiceras ej