Sommarblommor!

5kommentarer

Jag har aldrig sett så mycket lupiner och inte tala om alla dessa vackra prästkragar som växte längs med vägarna på vår tripp. Pappa sa att de hade så stora problem med just alla dessa lupiner och dess spridning längs med vägrenen att de till och med övervägde att bespruta dem. Jag tyckte att de var enormt vackra med alla sina färger. Tog inget lupinfoto så ni får hålla till goda med dessa foton istället.
 
 
 
 

 
:-)
 

5 kommentarer

Pernilla

10 Jul 2015 23:04

Undrar just varför inte Lupiner sprider ut sig på Gotland? Här syns den i trädgårdar men inte vilt. Nu har vi blommor längs vägarna så det räcker men jag gillar och Lupiner och hade gärna sett dem lite här och där.
/P

TantGlad

11 Jul 2015 09:15

Lupiner har vi massor av här hemma. Dom finns överallt. Men de är vackra och ståtliga.
Jättefina bilder du visar. Man får se och uppleva så mycket fint, spännande och roligt här i bloggvärlden.

Ha nu en toppendag.
Kramkram.

Anonym

11 Jul 2015 18:41

Så vackert sommarsvenskt!

Spanaren

12 Jul 2015 13:11

Har läst att det är inte bra med lupiner längs med vägar och så vidare. För de är så viljestarka med att leva att de låter andra växter försvinna och det är väl synd. Läste också nyligen om att det var för eländigt för miljön med alla grönområden som klipps kring städerna. De önskade mera blommande ängar och det är bra både för miljö och ögon/ kram

S

18 Jul 2015 09:13

Även om jag kan förstå att lupinerna kan ses som ett problem när de kväver annan växtlighet så är det svårt att inte bli förförd... När jag var i Järvsö nyss lyste hela den höga skidbacken i blålila, rosa och vitt, en makalös syn!

Ha det gott,
Kram!

Kommentera

Publiceras ej