Ont om personal!

5kommentarer

När jag satt i min bil småvisslande igår på väg till stugan så ringde det på mobilen, "KAN DU JOBBA!!??", det är kris. Eftersom jag redan var på rätt sida om bron så förstod uppringaren att jag inte kunde jobba just då, väderprognosen inför helgen visade att det skulle bli skitväder med massor av regn och åska på ön under hela lördagen så jag lovade att jobba på söndag. Regnovädret som utlovades på ön med nästan 80 millimeter regn tog sig en annan väg, visst har det regnat men långt ifrån de mängderna. När jag kom hem under eftermiddagen så fick jag höra att det hade regnat rätt så mycket i staun och orsakat lite översvämningar på olika ställen. Så jag känner mig förskonad både från regn och åska. Nu skiner solen så fint och mina ben blir lite sugna på en kvällspromenad efter den mycket mumsiga maten som jag just ätit. Trots det snabba besöket i stugan så var det kvalitetstid med god mat, cykelturer och ett glas rött på kvällen. Jag ska ju snart upp igen så att jag slipper höra avfuktarens brus innanför byggplasten som är uppsatt in till köket. På måndag kommer de för att kolla hur stor vattenskadan är och har jag otur så är den rätt så omfattande med tanke på att röret sipprat ett tag.
 
 
Mums för egenodlad potatis!
 
:-)

5 kommentarer

S

25 Jul 2015 19:57

Hmm, det var väl skönt att du hann med en ledig dag ändå. Hoppas vattenskadan inte är för hemsk. Jag har varit i Varberg idag och en stund vräkte regnet ner, men det är ganska mysigt när man sitter under tak. Nu skiner solen!

Tummen upp för egenodlad potatis! :)

Kram!

Mia

25 Jul 2015 22:33

Ibland ska man ha litet tur i livet! Ha en bra arbetsdag i morgon!

AnnaKK

26 Jul 2015 10:11

Så trist med en vattenskada! :-( Vi har ju fått fixa ett antal såna i sonens hus, så jag vet precis hur mycket det kan dra med sej. Suck!!

Har ingen regnmätare, men igår var det iallafall rejäla skurar som kom. Och det regnar på rätt bra idag också, om än inte lika tätt. Tur man inte hänger upp hela sin existens på hur vädret är, för då hade man väl snart deppat ihop totalt!? Har tack och lov inga större problem att roa mej inomhus när det är så här. Skulle nog också ha tackat ja till ett extra arbetspass, om någon hade erbjudit mej ett sådant! :-)

AnnaKK

26 Jul 2015 10:12

PS! Glömde skriva några ord om verandor också! ;-) Just en riktig gammaldags glasveranda är vad jag och maken skulle vilja bygga på dotterns hus. Men det får vänta tills den dagen vi tar över där - om den dagen nu nånsin kommer... :-) Annars får vi väl förverkliga den drömmen på något annat hus nån gång! ;-D DS!

BellsHell - Drogerna och rakbladens Drottning

26 Jul 2015 13:12

Uh, här har det regnat hela helgen... Och extremt mycket igår. Nu är det "bara" grått, som en vanlig svensk sommardag, typ.

Blir avundsjuk på egenodlad potatis. I år fyllde jag balkongen med smultron och jordgubbar. Ja, och mina vanliga kryddor såklart (timjan, rosmarin, persilja). Ska ge mig på chili till nästa år tror jag.

Kommentera

Publiceras ej