Kattvakt!

4kommentarer

Jag har fått förmånen att vara kattvakt åt två katter i en vecka medan deras ägare ska på semester. Här ska det gullas må ni tro. Jag är ju väldigt glad för katter så det är ju perfekt att få låna två som redan är stora, rumsrena och trygga med att vara innekatter. Den ena katten är väldigt bly och vill vara för sig själv, ska bli intressant att se ifall den mjuknar något på en vecka. Den andra katten kom springande direkt och vill bli klappad och kliad. Ska försöka få till en bild i veckan så får ni se ifall det är en eller två som vill vara modell. Dotterns katt får vara modell tills dess. Fortsättning följer! 
 
 
Söndag och jobbet kallar!
 
:-)

4 kommentarer

Anonym

20 Jul 2015 15:42

Så söt, hoppas blygheten släpper så vi kan få se den då. Kram på dig.

Pernilla

20 Jul 2015 21:59

Mysigt att få va barnvakt....
Låt den blyga katten få komma självmant. Det brukar inte löna sig att försöka fjäska fram den.
/P

S

21 Jul 2015 11:00

Så mysigt! Min yngsta son fick sju kattungar häromdagen. När de är så många kan mamma katt ha lite svårt att hinna med, så de får stödmata några, inte alltid alla överlever tyvärr. Men jag hoppas det går så bra som möjligt! De har haft kattungar förut och de är sanslöst söta när de blivit något större och busar omkring. :)

Oj, redan tisdag - ha det så bra!
Kram

Maria

23 Jul 2015 07:53

Sä söt och vilken härlig färgsättning på pälsen. Lite svårt välja färg så tog lite typ av det mesta. Kul då känner man igen sin kissemiss. Kram!

Kommentera

Publiceras ej