Halva Juli!

3kommentarer

Nu har halva Juli redan passerat och det är knappt att jag fattat hur. Om tiden rusar på även för mig som jobba hela sommaren, då måste ju tiden upplevas att gå mycket snabbare för de som är lediga. Om man inte har tråkigt vill säga eller sitter i ett väntrum på sjukhuset. Det får jag verkligen hoppas att ingen behöver göra. Sommar var det visst oavsett väder.
 
 
Njut av dagen!
 
:-)

3 kommentarer

Pernilla

16 Jul 2015 07:49

Jag jobbar också än så länge. I augusti ska jag ha några veckors ledigt.
/P

AnnaKK

16 Jul 2015 08:47

Hej & Hå! :-)

Sitter inte i något väntrum, tack och lov - däremot tillbringar jag en hel del tid med att måla fönster, och risken för att falla ut (från andra våningen) finns ju... Har INTE tid med några arm-. ben- eller nackbrott!!! <:-)

Vad kul att sonen din har köpt egen systemkamera nu! Han har ju verkligen talang, så det var säkerligen rätt beslut att satsa på en "värsting"-modell!

Mina systemkameror blir knappt aldrig använda nu, men jag hoppas det är en övergående formsvacka bara... Som lämpligen går över när valpen blivit större!? Får ju prioritera honom den här sommaren. :-) Och fota samtidigt som jag ska hålla koll på honom går INTE... Och de stunder han är i hundgården finns det alltid en massa andra måsten att ta i tu med än kamerorna...

Ha det gott i solskenet!! (För sånt ska vi väl ha idag!?)

Kram!!! :-)

www.badtant.blogg. nu

16 Jul 2015 11:35

Man börjar nästan känna dig lite småstressad. Men än är soden tid som är kvar.mmaren inte slut. Hoppas verkligen att jag slipper sitta i ett väntrum

Kommentera

Publiceras ej