Hohooooooo!

3kommentarer

Det är verkligen inne med mönster och saker med ugglor på nu. Jag köpte en jättefin svart ugglelampa på rean, billigt billigt. Får lov att säga att jag är mycket nöjd med mitt fynd som lyser upp så fint. På tal om lampa så har jag lekt elektriker idag, köpte mig en taklampa igår som jag hängt upp idag. Jag har 3.70 upp till taket så dottern fick hjälpa till att hålla stegen, bäst att ta det säkra före det osäkra. Det hängde ju bara en massa sladdar ur ett hål i taket så det var ju lite pyssel innan det blev klart. Men bra blev det. Så nu har jag även blivit med taklampa, det är lysande.
 
Här är Neas fina mugg som hon fått av sin mormor.
 
 
Oj då! Natti natti igen....!
 
:-)

3 kommentarer

Mia

04 Feb 2015 14:03

Jag har också högt i taket - eller till taket för all del. Mer snyggt än praktiskt... Alltid eländigt när man ska upp dit och göra något.

Spanaren

04 Feb 2015 15:50

Får vi inte se ugglelampan också?
Fin mugg!
Missat var du har flyttat men det låter mysigt med så högt i tak.
Ha en bra dag/kram

S

04 Feb 2015 17:45

Uj, det var högt, men vuxna barn är bra att ha!
Riktigt fin mugg! Jag är inte jättemycket inne på djurparker, men den i Järvsö är ganska fin ändå, inga tigrar och lejon utan bara nordiska djur. Ugglorna är så himla vackra, jag kan stå länge och titta (och de har ju bra kamouflage så ibland får man stå en stund och spana innan man ser dem bland träden)

Gokväll gokväll
Kram!

Kommentera

Publiceras ej