Gillar du blodapelsin?

2kommentarer

Jag gillar blodapelsin, smaken är fantastiskt god. Troligtvis så tycker inte alla så eftersom de nu ska byta namn på det här lilla klotet till röd apelsin för att göra den mera attraktiv. Misstänker att om man inte gillar blodapelsin så kan det ju knappast vara för namnets skull. Ja, ja bara de inte ändrar smaken så :-)
 

:-)
  

2 kommentarer

S

03 Feb 2015 20:00

Tror aldrig jag ens reflekterade över det där med blod i namnet som barn faktiskt. Det var liksom inte blod-apelsin utan blodapelsin. För mig finns absolut inget obehag i det. Fast får de fler att äta dessa godingar om de kallas röda apelsiner så är det väl ändå bra :)

Ha en bra natt!

Mia

04 Feb 2015 14:11

Har faktiskt inte hört att de ska kallas för röd apelsin. Tack för att du berättade, annars hade jag nog undrat om jag sett reklam för "röd apelsin" ;-)

Blodapelsin gillade jag som barn, tror inte jag sett någon sådan på många år! Varför kan man undra, för du verkar ha haft tillgång till sådana... Har jag omedvetet valt bort, eller finns de inte i de butiker jag handlar i!? Vet ej svaret. Ska kolla litet framöver...

Kommentera

Publiceras ej