Förberedelser!

3kommentarer

Kommande vecka så ska jag börja min lilla plantering av chili. Det är tack vare min bloggvän som skickat mig fina frö som snart ska i jorden. Mycket spännande att se hur de små liven ska till att rota sig mitt inne i staden. Jag har funderat och klurat på hur jag ska få till en bra lösning i mitt fönster. Idéerna har varit många men nu så har jag fått till en perfekt lösning som jag tror kommer att bli mycket bra. Det bästa är att med den här geniala idén så kan jag ju utöka med flera hyllor efter hand. Det är bra med höga och djupa fönster. Smidigt och lätt utan ingrepp. Ska till Ikea i vecka och där ska det inhandlas lite inför kommande plantering. Längtar!
 
 
Fortsättning följer!
 
Gårdagens kvällen blev mycket lyckad :D
 

3 kommentarer

S

01 Feb 2015 16:51

Men åh så fint, avundsjuk! Mina fönsterbrädor är så grunda att jag helt slutat med krukväxter...

Hoppas nu det gror som attan!

Kram!

TantGlad

01 Feb 2015 20:44

Sååå spännande med fröer. Ja snart Äre dags för mig med. Älskar ju blommor som sagt.
Smart upplägg i fönstret, och snyggt och mysigt blev det åxo. Där får du nog plats med mycket.

Goa varma kramar till dig.

AnnaKK

02 Feb 2015 08:47

Och när du har fyllat alla fönster med plantor så får du åka till Biltema och shoppa fläskiga lysrörsarmaturer - sen kan du odla i källarförrådet eller var som helst där det finns lite ledig golvyta! :-D

En sån där stegliknande hylla har förresten jag också. Var på väg för ett tag sen att montera upp den i vardagsrumsfönsterna ungefär så som du gjort, men var osäker på om den verkligen skulle stå kvar. Du får hojta till om det funkar, så kanske jag gör lika dant!? :-)

Kommentera

Publiceras ej