En gammal man.......

6kommentarer

.......gör så gott han kan!
Helt otroligt, i år fyller denna fina vovve 11 år.
 
 
 
 
Nu blir det långpromenad!
 
:-)

6 kommentarer

Primrose

12 Feb 2015 10:41

Tack för din kommentar hos mig ,-)
Jag tyckte programmet var bra ,-))
Härlig hund! Han var så fin, min ena hund den äldsta fyllde 11 år förra året.
Mysigt med gamla hundar.
Ha det fint du med, KRAM Primrose ,-)

S

12 Feb 2015 12:30

Tänk så fort tiden kan gå. Men fin är han sannerligen! :) Det är något särskilt med hundar i snö...

Kram!

AnnaKK

13 Feb 2015 10:45

Om det där är nytagna foton på honom, så kan man verkligen inte tro att han ska fylla 11! :-)

Vår cocker blir 11 i april, och är rejält grå om nosen och öronen. Hoppas han är piggare än vad pälsnyansen antyder, för annars tar kanske allt valpbus som väntar framöver hårt på honom...? 8-I Ja, jag har givetvis inte tänkt låta valpen använda honom som apporteringsobjekt eller så, och det ska upp en hundgård ute i trädgården så fort som möjligt så det går att ha dem åtskilda iallafall en del av tiden som valpen är här.

Förresten, är Gozzi en stor eller liten münsterländer???

AnnaKK

14 Feb 2015 07:49

Svar: Tänkte nästan att han måste vara den stora varianten - förmodligen har jag frågat dej om detta nån gång tidigare också!? :-)

Liten münsterländer har kommit upp då och då på sistone, i samband med sonens hundköp. Tydligen är den rasen och wachtel ganska likartade. Sonen har dock aldrig funderat på annat än wachtel, medans jag var inne på att försöka få tag i en skalldrivande springerspaniel. Såna ska man dock passa sej lite för att fråga efter, för spaniels ska ju vara tysta när de jagar - men det finns linjer som skallar, men de är tydligen illa ansedda av de rättrogna spanielfantasterna... Det är från dem man kan få tipset om att skaffa sej en liten münsterländer istället. Om man nu inte kan tänka sej en wachtel... <:-) Fast på nåt vis ska jag nån gång ha tag i en "skogsspaniel" iallafall - så det så!!! ;-D

Läste lite snabba rasfakta om den stora münsterländern, och är det egentligen något mer än storleken som skiljer den från den lilla??? Jaktligt verkar de ju användas på samma sätt? Kanske man ska se den stora som ett mjukare alternativ till vorsteh?

AnnaKK

20 Feb 2015 08:23

Åh, nej!! :-( Inte sjuk nu igen - så himla tråkigt!!! Har han fått läggas in på djursjukhus, eller? Håller tummar och tår!!!

KRAM!!!!!!!

AnnaKK

23 Feb 2015 09:50

Känner så-å-å med dej, Lotta. :-( Men skönt i sorgen och saknaden att veta att han iallafall slipper lida mer. Tänker på dej!!!

KRA-A-A-A-A-AM!!!

Kommentera

Publiceras ej