Varför mjukstarta!

1kommentarer

Skinkmacka gånger tre, citronte och ett stort glas proviva med smak av hallon granatäpple står just nu uppdukat efter nattens jobb. Veckans 50 jobbtimmar är nu avklarade och jag kan med gott samvete ta mig veckans längsta frukost. På tal om halsontet från helvetet, huvudvärken och febern så är den som bortblåst, inte med hjälp av Gorm eller Helga dock utan av universalmedlet ingefära. Jag vet inte hur många gånger som denna rivna rot har räddat mig från att bli liggande i sjuksängen.
 
Hahahaha.... nu ska ni få höra!!! I förgår blev jag uppringd av en man som undrade om jag kunde hjälpa till med att spela upp en teater på Grevagården, teatern handla om en familj som firade jul någon gång på 1700-talet. Naturligtvis så tackade jag ja eftersom min roll inte skulle innebära någon större uppoffring för min del då jag i slokhatt och rock skulle bära runt på en stor stjärna och en lykta. Pjäsen var väldigt uppskattade för de ca 80 barn och vuxna som var där under två olika föreställningar. Föreningen som spelade upp pjäsen är ett gäng som träffas för att dansa, studera 1700-talet, spela teater, sy tidsenliga kläder samt göra utflykter till olika 1700-tals gårdar. Grevinnan i pjäsen hade en fantastisk fin klänning som hon sytt själv och om jag vill fick jag mer än gärna låna någon av hennes egengjorda verk ifall jag vill vara med på någon dans eller om jag skulle kunna tänka mig att vara med i deras teatergäng. Vem vet, jag kanske lägger undan stickorna nu för att sy upp mig en snygg 1700-tals klänning.
 
 
 
Nu mina vänner blåser jag ut andra ljuset
i adventsljusstaken för att sova en stund.
 
:-)
 
 

1 kommentarer

S

07 Dec 2015 09:21

Ingefära är bara bäst!

Det låter hemskt trevligt med teatern :) En 1700-talsklänning, jaaaaaa!!! Inte för att jag vet när jag skulle använda den, men varför var kläderna så tjusiga förr?

Kram!

Kommentera

Publiceras ej