En het kopp om dagen!

3kommentarer

Vilken lycka när jag fick en te-kalender av min svärdotter till första advent. Varje dag fram till jul har jag en ny smak att njuta av från min kalender. Vad sägs om päron & vanilj, eller karamell, vilda jordgubbar, kvidevitt eller som dagens söta vita te med smak av ingefära, lakritsrot, citronskal och peppar som hette Shangri-La. Ni mån tro att jag njuter. Längtar redan efter morgondagens te med smak av solros, blåklint, röda vinbär som heter Fiesta, sommarkänslan är hög på den. 
 
 
 
 
Nu är det dags för lite julklappsstök 🎁
 
😅

3 kommentarer

AnnaKK

15 Dec 2015 08:27

Vilken kul kalender!! En ny tesmak varje dag skulle väl faktiskt den som inte dricker te i vanliga fall också kunna uppskatta. Absolut roligare än en chokladkalender, iallafall! :-)

Här är det glest med julinslagen ännu så länge. Bortsett från adventsljusstaken och en liten bordsgran så har jag inte pyntat något, och det tänker jag nog inte heller göra. Har bakat pepparkakor och funderar på att baka lussekatter (om man nu kan göra det när Lucia redan har varit??), och så har jag gjort korv! Idag ska jag nog skriva de få julkort som jag trots allt tänker skicka... :-)

Pernilla

15 Dec 2015 19:30

Det låter som smaker i min stil. Mmmm!
Jag önskar mig shai-te i julklapp. Såå gott med shai-latte.
/P

Maria

17 Dec 2015 16:59

Så mysigt. Mycke bra ide både att ge bort och får man ingen kan själv man ju fixa en till sig själv. En liten högtidsstund varje dag det behöver vi alltid tycker jag men särkilt den här årstiden. Både gott och kul. HA det så gott! Maria

Kommentera

Publiceras ej