Mjölksyra!

2kommentarer

Det finns nog en liten tävlingsnerv i min kropp i alla fall. Helt ärligt så trodde jag den skrumpnat ihop för länge sedan. Minns då man var ung......och det var ett tag sedan....då fanns det många tävlingsnerver som alla ville vara bäst. Troligtvis så har skrumpnandet att göra med, "kan man inte vinna så kan man lika väl göra det för skojs skull". Men det är en helt annan sak att tävla mot sig själv. Nu mera så cyklar jag till jobbet och det är ju väldigt skönt. Jag försöker att ta det lugnt till jobbet för man vill ju inte komma dit svettig med andan i halsen, men på väg hem då kan ingen stoppa mig (möjligtvis polisen). Jag försöker att slå personligt rekord varje dag, idag så var jag 30 sekunder snabbare än sist jag cyklade. Det bränner i musklerna i uppförsbackarna, jag kippar efter luft, händerna kramar handtagen och pedalerna känns som sirap. Lite musik i öronen kan hjälpa, men den sista uppförsbacken innan jag kommer till porten är alltid sååååååååå mjölksyrebrännande.
 
 
 
Frukosten på plats!
Sängen väntar :-)
 
Ha en bra förmiddag!

2 kommentarer

S

15 Aug 2015 12:09

Du ligger redan i träning hör jag. ;)
Jag är nog i stor utsträckning befriad från tävlingsinstinkt, vilket väl är skönt ibland och ibland dåligt, för det är svårt att utmana mig till att hålla mig till goda vanor, jag är alldeles för obrydd om jag missar målet. Det mest positiva är väl att omgivningen helt slipper gnäll och sura miner om jag förlorar i kubb. :)

Trevlig cykling!
Kram!

Maria

15 Aug 2015 21:11

Det där skulle jag och min sega kropp behöva. Tyvärr blir det lite långt cykla till jobbet ca 6 mil fram och tillbaka men jag borde kunna få rutin på att trampa en sväng hemma varje dag. Det är skönt att cykla. Snygg bild du tagit. Hoppas din helg är skön! Kram Maria

Kommentera

Publiceras ej