Jag kan det här nu!

5kommentarer

Kunde knappast inte hålla mig för skratt när jag kom hem efter nattens jobb och möttes av alla flyttkartonger. Börja nästan känna mig förföljd. Trotts att jag har ett väldigt litet kök, minimalt med skåp och lådor så fick jag nästan ihop ett helt flyttlass, okey jag över driver lite.....  men det känns så. Till saken hör att jag är inte riktigt klar ännu, men det ska fixas under dagen. Hantverkarna är på ingång, ska bli spännande att se hur stor vattenskadan är. Solen skiner från en klarblå himmel och det var skönt redan halv åtta då jag slutade. Ska bara sova en liten stund idag så jag hinner få lite sol också efter att all packning är klart.
 
Om några månader sitter jag här, det är annat än flyttkartonger :-)
 
Nu ska jag sova!
 
Ha en bra förmiddag :-)
 

5 kommentarer

Micke

03 Aug 2015 17:57

Ja du...ett kök innehåller mer än man tror...vi hade en vattenskada där för ett par år sedan...hujeda mej va grejer det var där inne.

Härligt med sol...den har varit saknad.

Ha de bäst nu. :)

Mia

03 Aug 2015 20:23

Där skulle jag kunna tänka mig att slå mig ned, mer än gärna... alltså platsen i solen på bilden ovan!

TantGlad

03 Aug 2015 21:30

Uscha för vattenskador. Men du har nåt att se fram i mot iallafall. Det är ju härligt och bra.
En varm kram från mig

Annika

03 Aug 2015 22:12

Inte ett dugg kul med vattenskador,hoppas att det inte är så allvarligt. Så härligt att du har en resa framför dig att se framemot..
Ha det gott. kramen

AnnaKK

05 Aug 2015 09:16

Hu... Hoppas du har fått undan allt nu, och framförallt så hoppas jag att skadan kommer att gå någorlunda snabbt och enkelt att åtgärda!!!

Kram!!! :-)

Kommentera

Publiceras ej