Cykeläventyr!

5kommentarer

När jag cyklade till jobbet igår kväll så funderade jag lite på om jag inte skulle ta mig en cykelsemester till våren. Det är ju så skönt att cykla och naturen upplevs på ett så annorlunda sätt än om man går eller springer. När jag googlade på cykelleder så kom ett väldigt intressant äventyr upp, Kattegattleden som låter mycket spännande.  Längs den 35 mil långa cykelleden som är uppdelade i 8 sträckor finns fantastiskt mycket att uppleva, det bästa av allt är att den nästan är helt bilfri och sträcker sig mellan Göteborgs centralstation och Knutpunkten i Helsingborg. Tåls att fundera på detta!
 
 
 
 
Solen väntar på mig!
 
:D
 
Kattegattleden,

5 kommentarer

Annika

11 Aug 2015 20:55

Vi har haft cyklar med på vår semester i år och ångrar verkligen inte det. Så mycket man får uppleva och se som man annars missar. Det finns ju så otroligt fina cykelvägar då man kommer ifrån trafiken. Så jag tycker det låter som en toppen ide med en cykelsemester
Kramen

Soffie

12 Aug 2015 04:32

Hej hopp nu är jag tillbaka i bloggvärlden😀låter häftigt och kul med en cykelsemester bara det inte är alltför trist väder..kramen

S

12 Aug 2015 07:02

Skulle kunna bli härligt tror jag! Här runt Skälderviken (havsviken, inte bara byn) finns många fina ställen, kommer du hitåt måste du hojta så jag får bjuda på lunch. :) Jag har noterat att de byggt en och annan ny cykelbana.

Ha dig en bra onsdag
Kram!

TantGlad

12 Aug 2015 07:47

Skönt att cykla. Det var många år sedan jag var på en cykelsemester nu.......Men man får ju Värkligen både se saker och uppleva allt på ett närmare sätt.

Kram från mig

Spanaren

14 Aug 2015 08:59

Lånar bilden och vet att jag har lov bara jag säger till.
Vacker kisse.
Fin hemtrevlig lägenhet.
Fin stjärnhimmel
Ha en trevlig helg vännen/ kram

Kommentera

Publiceras ej