Våffelmums!

4kommentarer

Vilket tillbehör är dina favoriter på våfflan? Jag gillar våfflor med finhackad rödlök, avokadoröra och räkor. Vill jag ha en söt våffla så är det jordgubbssylt som är godast. Barnbarnen gillade jordgubbssylt också bäst utom lilla N för hon ville ha vaniljglass uppe på sylten. Många våfflor hann det bli eftersom barnen vill ha detta även till frukost dagen efter. Mumsig frukost även för mig :-)
 

:-)

4 kommentarer

AnnaKK

20 Oct 2014 15:00

Har aldrig ätit våfflor på annat sätt än med sylt och vispgrädde... :-) Men din favorit låter som en spännande smakupplevelse!! Det får du bjuda mej på nångång! ;-)

Svar: Ja, chili måste du ju absolut odla nästa sommar. Det är så himla kul att se vad det blir för frukter på plantorna - och om man ska våga sej på att smaka dem! 8-) När du har kommit hem från Australien och fått tag i nånstans att bo (så det funkar att driva upp plantor på fönsterbrädan!) så är det bara att lägga in en fröbeställning hos mej! :-) Eller om jag rent av kan få byta till mej några såna där hallontomatfrön mot en näve chilifrön!? Har heller aldrig hört talas om hallontomat innan, men det namnet låter ju oemotståndligt så!! :-D

S

20 Oct 2014 16:08

Har nog heller aldrig ätit våfflor annat än med sylt och grädde, vilket jag iofs knappast tröttnar på, men din salta variant skulle garanterat slinka ner :)

Kram!

Spanaren

20 Oct 2014 19:23

Fynd, barnbarnsgos, våfflor och sedan på det semester ... nu myser du. Glöm inte av att skicka vykort till mig när du reser :-) Vet inte när du åker så jag säger redan nu att jag önskar dig en trevlig resa/ kram

Soffie

22 Oct 2014 20:50

Jordgubbssylt och grädde😋

Kommentera

Publiceras ej