Som en skenande häst!

2kommentarer

Kom knappast inte ihåg mitt lösenord till datorn nu när jag väl har hittade hit. Efter en mycket trevlig helg med mys och härliga vänners skratt och tokigheter så sitter jag nu här och ler.  Helgen har gått lika fort som en skenande häst. Har varit en sväng på jobbet idag för att kolla läget, trevligt att var på arbetet dagtid. Tandläkaren har också fått ett besök av mig idag, snabbt men dyrt. Tänkte det när jag låg i tandläkarstolen, att tandläkare skulle inte vara något yrke som passade mig. Hur kommer man bara på tanken. Men tur att det finns de som vill.
Mina vänner från Forshaga har varit i Ronneby i helgen för att fira sin 25-åriga bröllopsdag. Naturligtvis så ville de fira med oss så vi packade bilen full med skönsjungande flickor för att ha trevligt en stund. ....Och vad ger man då till några som har allt.... lite vin är ju aldrig fel. Italiensk hetta, given med massor av kärlek. Köpte glasfärg i hobbybutiker och så målade jag deras namn på några glas som jag sedan brände i ugnen. Man ska ju fylla på varandras glas men endast dricka ur sitt egna, sägs det. Så då kan det ju vara bra att veta vems som är vems :-)
 
 
 
 
Nu är det lika bra jag slänger mig i sängen,
i morgon är det barnbarnsgos hela dagen.
 
:-)
 
 

2 kommentarer

Micke

18 Feb 2014 18:29

Va ett tag sen jag var hos tandläkaren ju, men dyrt är det oftast även vid nödvändigheter av det slaget.
Urk:(

Vin går alltid hem tycker jag, eller whiskey.

Ha de bäst. :)

Spanaren

19 Feb 2014 06:29

Vad sa du? Bränner in deras namn i ugnen?!?! Har du tillgång till en ugn? Vilken fin present och denna hade jag då inte tackat nej till. Vin tål jag inte med längre och inte godis men vilka fina och personliga glas ... vill ha *skratt/ kram

Kommentera

Publiceras ej