Mellolördag!

6kommentarer

Då var det dags för andra deltävlingen i årets melodifestival. Förra lördagen hade jag inte tillfälle att se programmet, men det har jag tagit igen många gånger om. För er som inte kollade så måste jag bara be er att lägga Ellen Benediktsons namn på minnet. Hon sjön låten "Songbird", så vackert att jag nästan tappade andan. Elin är 18 år och sjöng förra året det franska bidraget "Lénfer et moi" inför repetitionerna av Eurovisions Song Contest. Det var då de fick upp ögonen eller rättare sagt öronen för henne. Riktigt grym tjej.
När mina tjejer bodde hemma så var melodifestivalkvällarna heliga. Med papper och penna, gotter och annat som tillhörde satte vi oss för att diskutera programledare, sångerna och hur artisterna var klädda.
Ikväll så hoppas jag att de går bra för JEM, en grupp som jag tycker är så duktiga.   
Men innan det blir dags för kvällens utbud av melodifest så ska lurvret och jag se vad naturen har att bjuda för trevligt att vila ögonen på innan solen går ner.
 
 
Dagens tankenöt!
Vilka människor ger Dig kraft och energi i livet?
.... var tillsammans med dem!
 
Trevlig lördag!
 
:-)

6 kommentarer

Annika

08 Feb 2014 17:07

Då en kille vid namn Conny Bäckström är med i Mello ikväll och han är uppväxt här i vår lilla stad så hejar jag ju lite extra på det band han är med i. Men har ju inte hört låten förstås.....Håller med om att Ellens låt förra Lördagen var otroligt fin.
Nu lutar vi oss tillbaks för att njuta av kvällens Mello. Kram på dig.

Ailas

08 Feb 2014 23:59

Gissar att fel låt vann? I mina öron låter alla fel, fast å andra sidan tittar jag inte ens. :) Det är så mycket inflation kring hela spektaklet, så jag nöjer mig med att kolla den definitiva vinnarlåten på YT sedan. Var nog lite mer intresserad förr, åtminstone av den internationella finalen, men då fanns inte så många länder med och så sjöng länderna på sina egna språk.

Önskar dig en fin söndag!
Kram

Mia

09 Feb 2014 12:47

Förr kollade jag på Mello, men inte nu längre. Vet inte om det är programmet eller om det är jag som är outside... eller vad det nu kan heta!

Däremot kommer naturen och jag väldigt bra överens... desto bättre ju äldre jag blir, tror jag.. ;-)

Vann rätt låt?

Micke

09 Feb 2014 13:04

Gillar ju inte det där med alla deltävlingar, är väl en "bakåtsträvare" på det området antar jag.
Kollar gärna på finalen och huvudtävlingen, fast det brukar bara bli att jag kollar på resultatet sista timmen där eller vad det är.

Är väl egentligen inte så intresserad av det, men man måste ju hänga med lite ;)

Och många av dem är ju musikaliskt sett bra, även om de allt som oftast inte skrivit låtarna själva.

Ha en fin dag :)

S

09 Feb 2014 16:44

Jag tenderar att ha tv:n på men ganska snart hamnar jag framför datorn istället och lyssnar bara med ett öra...

Kram!

Spanaren

10 Feb 2014 08:16

Underbar bild!
Ja denna tjejs röst trollband mig också.
Bra vinnare blev det denna helg också/ kram

Kommentera

Publiceras ej