Hittekatten!

9kommentarer

För 6 år sedan så hittade en vän till mig en liten kattunge utanför sin dörr. Vi tror att den kunde varit ca 8 veckor då hon fann den. Hon ville inte ha någon ny katt för hon var rädd att den nya lilla katten skulle jaga iväg deras katt. Min dotters familj tog sig ann denna mycket tillgivna och trevliga kille som fick namnet Samba. Mycket speciell katt enligt mig, han har egenskaper som jag inte sett hos många katter. Orädd, nästan på gränsen till lite oförståndig. Gillar barns omilda behandling, då spinner han extra mycket. Gozzi och Samba har alltid varit kompisar, även om Gozzi tycker det är kul att jaga honom när de träffar på varandra ute. Trotts Sambas yviga och tjocka päls så tovar den sig aldrig oavsett väder. Idag så har även denna lilla sötisen fått sig lite kel när jag var hos dottern för att passa barnbarn.
 
 
 
Hoppas du också haft en bra dag!
 
:-)

9 kommentarer

Soffie

18 Feb 2014 22:36

Va skönt att dottern kunde ta hand om den fina hittekatten.

Johanna - A dream as a model ♥

18 Feb 2014 23:00

så fin katt :)

TantGlad

19 Feb 2014 05:30

Godmorgon.
Alla som alldrig haft katt tror katter bara ÄR liksom. Men alla dessa Fina individer har alla deras egna personligheter .
Jättefin katt du visar. Själv älskar jag katter.
Ha en jättefin lillördag nu vännen.

Kramen från mig.

Spanaren

19 Feb 2014 06:30

Men vilken grann kisse och puss på dig Samba. En puss till Gozzi också och en kram till matte/ kram

AnnaKK

19 Feb 2014 15:49

Vilken prakt-kisse!! :-) Syns verkligen att han är släkt med lejonen även om han har fått en annan färg.

Eftersom det inte saknas möss i huset dit dottern ska flytta framöver, så håller vi på att "hetsa" henne lite om att hon måste skaffa katt. Själva har vi ingen sån - men å andra sidan kan vi stå ut med en och annan mus på vinden eller i garaget. Dottern däremot verkar ha utvecklat nån slags musskräck under sina år som "stadsbo"!? <:-)

Inger Maryissa

19 Feb 2014 15:55

Vilka så härliga bilder med kissen
och det du berättar om den.
Ja, katter kan ha väldigt olika personaliteter
kram

S

19 Feb 2014 18:08

Härliga bilder! När jag var barn hade vi först en katt som vi fick från ett katthem, väldigt kelig och tyckte om att följa med om man tog en promenad. Fast över den lilla ån vid bron gick han aldrig! Han satt där och väntade tills man kom tillbaka. Sedan en sensommar dök det upp en halvstor unge, vi gav honom mat och sedan stannade han. Men man fick inte lämna någon mat framme på bord eller bänkar för då var han genast där. Hans favoriter var knäckebröd och honungsmelon :) Katter är speciella!

Kram!

Ailas

20 Feb 2014 19:28

Må vara att Samba är en pojkkatt, men Sotis blev ändå alldeles till sig i tassarna här. Katter är det finaste som finns, säger han... och nu får jag visst inte lämna din blogg över huvud taget. :)

Kramar från oss två!

Skogsfen

21 Feb 2014 10:22

Jag älskat katter, så fin han han är. Hur i hela friden kan man bara sätta ut dem på detta vis. Vi hade liknande hos min dotter flera stycken som grannarna där fick ta hand om. Upprepades några gånger . Jag har en här och min granne mittemot tog hand om en.
Kramisar till er alla.
Skogsfen.

Kommentera

Publiceras ej