Dripp dropp!

3kommentarer

Eftersom det har regnat nästa hela dagen så har vi inte varit så där sugen på att vara ute idag.  Men är man hundägare så har man oftast inget val. När Gozzi var yngre så tränade vi mycket i olika väder. Det hände ju ofta att vädret inte var det bästa när vi var på tävlingar eller utställningar, även i dåligt vädret ville man prestera och då gällde det ju att man tränat i alla väder. Men med åren så har vi ju inte haft en massa krav på prestation och därför är vi rätt så vädersjuka båda två när regnet piskar mot rutan. Så när jag var uppe i tidig morgon för att få första rundan avklarad så tittade inte ens Gozzi på mig, då gick jag och la  mig igen. Inte mig emot :-)
 
 
Efter en timme på gymmet ikväll
så är man rätt så mör :-)
 
 
 

3 kommentarer

Ruth i Virginia

08 Feb 2014 06:12

Vad gjorde folk förr i tiden, då det inte fanns gyms? Tycks vara nödvändigt "nu för tiden". :)

Spanaren

08 Feb 2014 10:29

Alla våra hundar har varit pigga på att gå ut oavsett väder *ler* Låter som att du är duktig med hundar *kul* Ops ... tränar du på gym också ... förstår att du är mör då/ kram

Ps Fin bild

Micke

08 Feb 2014 10:50

Förr i tiden rörde man ju mer på sig, gym var ingen nödvändighet, men idag har många arbeten som innebär kroppslig ansträngning minskat betydligt, robotar har på många ställen tagit över arbeten som utförts, på gott och ont.
Tur det finns gym då ;)

Ha en fin Lördagseftermiddag :)

Kommentera

Publiceras ej