Tyst det är i huset!

5kommentarer

Nu sover det lilla flickebarnet så sött efter en hel dags bus medan jag sitter här och dricker te. Det var en mycket förväntansfull liten tjej som jag hämtade i Kalmar idag. En kompis till mig har en son som är lika gammal som N så vi började med en fika på Elsas café när jag kom tillbaka innan vi skulle gå på bio för att se pingvinerna från Madagaskar. Pingviner är ju bara för söta, även de som är animerade. Filmen var verkligen min humor, jag fick bita mig i läppen flera gånger för att inte skratta hejdlöst åt deras roliga skämt. Kändes ibland som om det bara var vi vuxna som kopplade de där roligheterna som sades, barnen skrattade mera åt händelserna som sågs. Film är alltid roligt att gå på, det är något speciellt  med att se en film på bioduken än att se samma film hemma i tv-soffan. Men varför ska det behöva vara så dyrt. Jag hade gått på bio mycket oftare om det hade varit billigare. Förr hade de "billiga tisdagar" då kunde man gå på bio för två tredjedelar av priset, tycker jag att de kan införa nu också.
 
Känns lite konstigt att det bara är två dagar kvar av detta året. 2014 har varit ett händelserikt år, många års funderande har blivit till fattade beslut. Inte utan att det känns väldigt bra. Jag vet ju sedan tidigare att det är bra när vissa beslut får ta sin tid. För att inte allt skulle ske under 2014 så har jag förhoppnings mera på G under 2015, det gäller bara att få tummarna ur nu :-)
 
 
Önskar er "nattinatti"!
 
:-)

5 kommentarer

gittan

30 Dec 2014 06:32

Det är kul att gå på bio tycker jag med och som du säger att det är en helt annan sak än att sitta hemma i soffan och titta. Så kul att ha en liten tjej hos sig över natt då. Jag väntar på två av mina barnbarn som ska vara här i dag.
Ha en skön dag. Kram.

Ailas

30 Dec 2014 12:26

Bio är nog inte riktigt min gren, vet inte ens vad det kostar idag. Läser hellre en massa böcker, för där är det jag som bestämmer takten och allting annat. :)

Ha det jättemysigt med lilla gästen!

Vill tacka dig för ett trevligt bloggår samt önska ett riktigt gott 2015!

Kram

TantGlad

30 Dec 2014 16:33

Visst är det speciellt att se film på bioduken. Jag håller med.

Tittar in och önskar dig ett Gott Nytt År.

Kraaam.

Annika

30 Dec 2014 18:34

Tack för ett roligt bloggår där vi har fått följa dig i din vardag. Nu önskar jag dig ett riktigt GOTT NYTT BLOGG ÅR.
Kramen på dig.

S

30 Dec 2014 22:47

2015 blir nog spännande för mig också som ska bli farmor! Pratade just med sonen, svärdottern hade just köpt hans favoritbok från barndomen så nu förbereder han sig redan för högläsning. :)

Önskar dig lycka till i allt som ligger i startgroparna nu.

Kram och Gott Nytt År!

Kommentera

Publiceras ej