Kuddarna under madrassen!

1kommentarer

Eftersom inte viljan räcker till att sluta med det där underbara magsovandet så gav kiropraktiken mig ett tips med kuddar. Kuddarna ska läggas under madrassen, en uppe vid huvudet och två nere vid fötterna. Jag kan nästan lova på stående fot att det här kommer att lyckas, sova i bananställning på mage är inget skönt. Fortsättning följer.
 
Min fantastiska fotokväll med god mat, dryck och efterrätt blev väldigt sen i natt, äntligen så har jag tittat igenom alla mina bilder från vår fantastiska resa till Australien. Många av bilderna är på Natatasha eftersom hon är så rolig att fotografera, det finns nog inte en min utan att den hamnat på mitt USB, Hon var ju nära till hand också eftersom kameran och jag ofta fanns i hennes närhet. Men det hände ett flertal gånger att sonen och jag gav oss iväg på fotostunder. Jag är väldigt glad över att sonen också kommit på hur kul det är med fotografering. Jag är till och med så glad över detta att min nyaste kamera fick stanna kvar i Australien hos Dennis och min gamla som han lånade då han åkte i somras fick åka med mig hem. Sådana roliga intressen vill man ju gärna dela med familjen. Vi har ju kamperat ihop förut min D60 och jag, så det ska nog gå bra att göra det tills sonen och jag träffas igen.
 
Solen skiner över staden idag och det är - 3 grader. Biter lite i kinderna men friskt och skönt. Snart så ska Gozzi och jag få oss en långpromenad, det kan behövas efter all mat och annat som man stoppat i sig under dessa dagarna.
 
I nästa inlägg så ska jag skriva om hur vi hamnade här uppe.
 
Hej så länge!
 
:-)
 

1 kommentarer

Inger Maryissa

26 Dec 2014 22:02

Låter intressant detta med kuddar under madrassen....
kanske jag skulle prova med det speciellt vid huvudändan...
kul tips....tackar
Kramar

Kommentera

Publiceras ej