Julen är över!

4kommentarer

Lika skönt varje år då julen är över. Denna julen har varit min jul hemma hos mig och de jularna är de bäst, då samlas mina barn med respektive och barnbarn och så jular vi på efter bästa förmåga. Vi äter sådan som alla gillar, tomten kommer och så kör vi vuxna paketleken så att tärningen glöder. Hur tråkigt det än är att sitta där utan paket då larmet går och tiden är ute och julklapparna nästan är utslitna av allt flyttande mellan personerna under spelets gång så är det ingen som vill ändra på reglerna. Jag spelade till mig en stor chokladask och en svart lykta med ett blockljus i året paketlek. Det var längesedan jag vann något nu så det var ju extra kul. Jag brukar sitta där med  flera paket innan leken är över, men det slutar alltid med att alla mina paket plötsligt är borta av någon konstig anledning. Men lika glad för det är jag.
 
 
Solen skiner i ett kyligt Karlskrona!
Underbart!
Det är bara lite lite snö också som fattas :-)

4 kommentarer

Ailas

28 Dec 2014 15:58

Grattis till gott lekresultat, det förtjänade du, om någon frågar mig. :)
Vi hade ett stort knytkalas med massor av mat, men så har vi också lite olika matstilar, allergier och annat i vår krets, så det blev god mat till alla. De minsta var ganska upplivade, i alla fall tills Tomten kom... sedan blev de rätt tysta.
Önskar dig ett gott slut av det här året!
Kram!

Annika

28 Dec 2014 17:34

Jag har nu haft tur i två år på raken i julklappsleken. Så jag hade nästan lite dåligt samvete. Men ingen blev ju utan paket i allafall.
En stor kram och ett gott slut på detta året.

Micke

28 Dec 2014 20:21

Ganska skönt när det är över trots allt....men man längtar ju nästan till jul nästa år iallafall.
Men först tar vi nyår...och sen ett helt års vedermödor igen....sen är det jul igen. ;)

Ha så fint nu.

S

29 Dec 2014 09:45

Paketleken tycker jag är ett modernt påfund, sånt fanns minsann inte på min tid. ;) Jag undvek ju allt firande i år, men min man kom hem med ett pussel. Kan för mitt liv inte komma på vem i bekantskapskretsen som kan tänkas pussla och vi kan ge det till, för vi gör det då inte. Jaja. Chokladask låter bättre. :)

Kallt och fint här också, ska kliva i termobyxorna om en stund.

Ha det så skönt!
Kram!

Kommentera

Publiceras ej