Lita av varje!

3kommentarer

Sista fredagen denna månaden, ingen mening med att fundera över hur det kunde bli det, redan.... det var ju nyss juli!!!??? Hur som så skiner solen hos mig och det gör mig väldigt glad. När jag gick kvällsrundan med hunden igår så kändes det riktigt behagligt ute. Hoppas värmen håller i sig tills jag ska åka, det är ju bara 24 jobbnätter till sedan är det dags. Om jag längtar? Pratade med sonen igår, nu snackar vi bara fotoinställningar, ska bli mycket kul att ge sig ut på roliga fotograferingsturer med Dennis då vi är på plats.
Uppe med tuppen idag för det stod en hel kasse med svamp som väntade på att få tillredas. Min svägerska hade varit ute på svampjakt och tycket att jag behövde lite att mumsa på. Tog mig en kantarellmacka nu på morgonen och det smakade mera kan jag lova. Skäms över att säga att jag inte hunnit plocka några själv i år. Det är så mycket annat som måste hinnas med innan hösten kommer så det är bara till att prioritera. 
Sonen håller nu på med olika ljussättningar på fotokursen. Hahaha..här kommer ett litet bildbevis.
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 
:-)

3 kommentarer

S

29 Aug 2014 10:55

Äsch, man måste väl inte plocka svamp varje år? Jag har fortfarande en hel del torkade trattisar från förra året. :)

Kul att du har en sådan rolig resa att se fram emot!

Kram!

Spanaren

29 Aug 2014 12:05

Mmm om jag också hade fått mig lite kantareller ... du är rik du *bra*
Men så spännande att få gå på jakt med sonen i ett annat land med varsin kamera.
Boklista på G på min blogg i fall du känner för att vara med.
Ha en bra dag/ kram

Micke

29 Aug 2014 20:45

Plockade ju lite svamp med jobbet förra året men det var klent med svamp just då..men jag ska se om jag inte kan komma ut lite på egen hand nu...vi får se.
Kantareller är ju gott :)

Kommentera

Publiceras ej