Bara titta inte köpa!

6kommentarer

När jag körde hem från stugan idag så körde jag inom min kompis för att goas lite hundvalp innan de skulle till sina nya hem. Det är livsfarligt att gosa valp för jag blir så sjukt sugen på att skaffa en. Min kompis och ett gäng av hennes valpköpare brukar träffas för att träna och göra en massa andra roliga saker med sina hundar ihop. Det är verkligen fullt ös på de där små liven även att det var varmt idag så busade de och sprang runt hela tiden. Gozzi och mormor till hundarna har varit kompisar sedan de båda var små. Nu leker de inte längre med varandra men Gozzi blir alltid lika uppspelt då vi kör upp för deras backe. Gozzi och Tilly träffades jätte ofta då de var små och upp i vuxen ålder. Jag brukade köra upp när jag jobbat natt för att hundarna skulle leka och för att Gozzi skulle äta bättre när det blev lite konkurrens om maten. Funkade alltid! Sedan sov Gozzi gott när jag gick och la mig. Tänk vad djur anpassar sig efter hur man själv är, det har aldrig varit några problem att få Gozzi att sova då jag jobbat natt, även att han redan sovit hela natten då jag kom hem. Nu skulle jag nog kunna ha sovmorgon till ett utan att han skulle bry sig. Men med en liten valp i huset då skulle det minsann bli annorlunda.
 
 
 
 
:-)
 
 

6 kommentarer

Eivor

07 Aug 2014 00:09

Vilka sötnosar. Urgulliga. Kan tänka mig att man blir sugen på en egen, det är jag med ibland. Men kan ju inte gå ut med den på morgonen så det får bli fåglarna i dammen istället.
De stora har nog redan flyttat därifrån. Har inte synts till på länge. Lite dålig stil tycker jag att inte komma och säga hej då innan de sticker iväg så mycket gos och mat de fått.. Men sådant är livet man får leva på det man upplevt.

Ha en fin fortsättning på sommaren
Kram

Annika

07 Aug 2014 09:07

Förstår att du bara älskar att gosa med dessa sötnosar.
Kramen

Anne-christine

07 Aug 2014 15:07

Men...vilka sötnosar. Nospuffar till dom.
Kramen kommer från mig!

AnnaKK

08 Aug 2014 13:20

Åh, så söta!!! 8-)

Ett par vänner till oss har precis skaffat valp, så häromkvällen var vi och hälsade på dem en stund för att få se och klappa den lilla "nallebjörnen".

När han har vuxit till sej ska det bli en reslig akita inu av honom, och han ska bland annat fungera som vakthund på gården. (De har tyvärr haft några stölder i sina uthus under de senaste åren). Personligen är jag lite tveksam till att skaffa en ras med så utpräglad vaktinstinkt som förstagångshund - det räcker väl med att man har en någorlunda stor (och kanske helst även helsvart!?) vovve för att folk ska ha respekt för den ändå, även om den egentligen är världens snällaste!? Men förhoppningsvis kommer denna jycke också att kunna bli en trevlig familjehund.

Söt som socker var han hur som helst!!! :-)

Inger Maryissa

16 Aug 2014 16:45

Ja, de är ju för söta de små liven och så mysiga bilder
och förstår du blev sugen på att skaffa en liten valp
Kram

Spanaren

18 Aug 2014 12:25

Underbara bilder :-)
Vad är det för ras?
Förstår att du blev sugen/ kram

Kommentera

Publiceras ej